Tom Fletcher Drugi vjenčanja sa ženom Giovanna - video | BA.rickylefilm.com
Osobe

Tom Fletcher Drugi vjenčanja sa ženom Giovanna - video

Tom Fletcher Drugi vjenčanja sa ženom Giovanna - video

Tom Fletcher je objavio još jedan nevjerovatan baby video

Pa, ovo je samo divan.

Tom Fletcher je objavio vrlo sladak video na Facebooku, i na taj način nas je uveo njegov njegovim i Giovanna drugi beba - malo Buddy.

Video, objavljen na Majčin dan, pokazuje Tom, Giovanna i Buzz svi čekaju dolazak bebe Buddy. Sve sa soundtrack pjesmu napisao i izveo Tom.

Da, to je uber cheesy ali to nas je osmeh.

On je napisao na Facebooku:

"Bump Buddy

Uzeli smo slike skoro svaki dan u cijeloj pregnancy.again! Pa, zar smo se za Buzz pa kako smo mogli da to učiniti za prijatelja. Nadamo se da ćete uživati ​​gledajući koliko volimo osvrćući se na 9 mjeseci da nas je naš drugi prekrasna sina -. Buddy Bob Fletcher "

ADORABLE.

17. Februara 2016. Godine, napisali smo.

Tom Fletcher i njegova supruga Giovanna Fletcher objavili su rođenje svog drugog djeteta.

To je drugi sin za par koji su već roditelji neodoljive Buzz, i beba broj 2 ima jednako neodoljivo ime: Buddy.

Bračni par je otkrio svoju bebu vijesti preko Instagrama i Twittera, nakon Buddy rođenja u utorak. Giovanna objavljeno fotografiju plavog neba otkriva Buddy puno ime i prezime.

Dok Tom tweetovao:

[Html ## blockquote class = "twitter-tweet" data-lang = "en" p lang = "en" dir = "ltr" Potpuno preplavljeni ljubavlju za naš drugi sin Buddy, i ne mogu čekati da upozna njegovu veliki brat. Hvala na lijepim porukama. X Tom Fletcher (@tommcfly) a href = "https://twitter.com/tommcfly/status/699614820622950400" 16. Februar 2016 skripta async src = "// platform.twitter.com/widgets.js" charset = "utf -8 "## Id¬18diar]

McBusted benda Tom su brzo čestitam par, sa bubnjarem Harry Judd tweetanje:

[Html ##

Čestitam @tommcfly & @MrsGiFletcher o sigurnom dolasku Buddy Bob Fletcher! Lola Jedva čekam da ga upoznam! Buddy i Buzz

- Harry Judd (@mcflyharry) 16 februar 2016 ## Id¬axtbf]

Bračni par ima stvar za označavanje posebne porodice prekretnice sa slatkim video, tako da smo strpljivo čekali da označi dolazak Buddy.

3. Septembra 2015. Godine, napisali smo.

Tom Fletcher i njegova supruga Giovanna Fletcher su najavili da oni očekuju drugo dijete. Kako su otkrili vijest? Uz video, naravno! I to zvezde beba Buzz, naš omiljeni Baby osoba.

Tako je, dušo Buzz dobija brata ili sestru - inače poznat kao "igrač 2 '.

Tom je supruga, autor Giovanna potvrdio vijest sa Instagram fotografija - što je još iz video - i uz naslov: to: "Super sretna što sve danas dijele naše vijesti s vama Jedva čekam da upoznam Buzz mali brat ili sestra Hvala za.. Svu ljubav. ❤️ xxx "

Gledati slatka videu ispod.

Baby Boom: Sve trudna poznatih ličnosti zbog 2018. Godine