Tom Jones, Will.I.Am - Voice New Judges - linija trenera | BA.rickylefilm.com
Osobe

Tom Jones, Will.I.Am - Voice New Judges - linija trenera

Tom Jones, Will.I.Am - Voice New Judges - linija trenera

Tom Jones * možda * se vraća u The Voice UK

Sir Tom Jones može se vratiti u The Voice kada se prikazuje na ITV za svoj sljedeći serije.

Uprkos tome što je ukinuto iz emisije BBC šefova, ITV proizvođača - koji će preuzeti od naredne godine, kada je show čini njen veliki korak - bili su veoma oduševljen nudi muzički legenda njegov okreće stolicu.

Međutim, 76-godišnji još nije dao svoj konačni odgovor, za razliku od svog bivšeg ko-sudija Will.i.am koji je potvrdio da će se preostali u emisiji, kada je migrira na novu domaćin kanal. Prema pisanju The Sun, izvor otkrio: "Tom je stalo da se vrati u emisiji - nešto što ne bi bilo da je i dalje bio na Beeb a ne ITV."

Izvor je takođe rekao publikaciji koja Jones nema još da potvrdi njegov povratak kao on se i dalje bori sa gubitkom svoje supruge od 59 godina Melinda Rose Woodward. "Jedina stvar koja ga se drži leđa da li je prerano nakon smrti svoje supruge i da li to čini pravu odluku", rekao je izvor.

Dok Will.i.am se vraća u emisiju, kolega sudija Boy George je potvrdio da neće se vratiti za novu seriju na ITV.

Pitamo se što će Tom odlučiti...

5. Jula 2016. Godine, napisali smo.

Juče Will.I.am je potvrdio da će se vratiti kao sudija na The Voice jednom se kreće na ITV, ali neće se pridružiti bivši kolega sudija Boy George, ispostavilo se. *Tužno lice*.

Se da će jučer, Boy George objavio svoju vijest na Twitteru, rekavši da neće biti ulaska u novu seriju.

Ne radi ove sezone u "The Voice na ITV ali slanje @iamwill ljubavi. Pogledajte ovaj prostor za ono što sam do! :) https://t.co/P9PTLUS7fv

- Boy George (@BoyGeorge) 5 Juli 2016

Završio slanjem svoju ljubav njegova bivša ko-sudija.

To se još nije potvrđeno ko će praviti migracije preko ITV uz Will.I.am, sa Paloma Faith da još nije odlučio.

U svakom slučaju, Boy George će morati biti zamijenjen. Ali s kim?

4. Jula 2016. Godine, napisali smo.

Will.i.am je potvrdio njegov povratak kao sudija na The Voice kada se kreće na ITV.

Iako je potez ostalih sudija, uključujući i Ricky Wilson, Paloma Faith i Boy George, i dalje visi o koncu, Will.i.am je rekao da će on će odluka migracije.

"Drago mi je da se nastavlja The Voice UK na ITV i kao glas pravac i smjernice za dežurne krivce", rekao je u izjavi.

On je nastavio: "Znam The Voice prebacio na ITV, ali ja neću Brexit The Voice UK Drago mi je da ITV moj dom sada volim Velikoj Britaniji..."

Hoće li će biti sudija na junior verziji predstave, The Voice Kids. "Oduševljen sam da dodate The Voice Djeca do miksa.

Će drugi skok brod?

4. Aprila 2016. Godine, napisali smo.

Paloma Faith je dao naslutiti da je ona otkaz The Voice objavljivanjem na Instagram slika preko vikenda sa otkriva natpis.

Nakon što joj je dva finalna akata, Jordan i Heather su ispao iz emisije u subotu navečer, ona Instagrammed njenu sliku u famour čitati stolica sa natpisom na kojem je pisalo: "Sinoć sam otišao s brodom moći oblačenje u eventualno mom posljednji pohod u stvarnost TV emisijama. Ja ne mogu biti izgrađen za njih ali ja definitivno izgrađen za dobijanje izgubljen u muzici. Uhvaćen u zamku. Nema nazad. "

Da li to znači kraj za 34-godišnji sudija? Nadamo se da je to bio samo zafrkavati.

13. Novembra 2016. Godine, napisali smo.

Još jedan grize prašinu kao Ricky Wilson odustao The Voice UK.

Frontmen Kaiser Chiefs Ricky Wilson je najavio da će predstojeći seriji The Voice će biti njegova poslednja. Budući da je predstava je preuzet iz BBC ITV, Ricky je odlučio napustiti show zbog straha da zamijenjen ITV šefove.

Ricky je rekao The Sun: "Ovo je moja zadnja ionako Da sam hteo da se nakloniti dostojanstveno ne mislim ITV bi me žele Oni bi žele da imaju potpuno novi šou....."

On je: "Mislim da je argument BBC ne treba konkurencija ITV je besmislica Uvijek biste trebali natjecati To je jedini način da se stvari bolje...

"Ako govorimo o kulturnog značaja, zabavne je tamo gore. To je ogroman dio života ljudi. To je ono što je velika britanska javnost želite na svoje u subotu uveče. Oni ne žele da budu na silu hranjene nešto edukativnog karaktera. "

Sadašnji sudija u emisiji su Paloma Faith, Boy George i Will.I.Am. Pitamo se ko će zamijeniti Ricky?

Javite nam koji mislite da ga zamijeniti nas tweeting na @GlamourMagUK.

Dana 14. Oktobra 2014. Godine, napisali smo.

BBC šefovi su postavljeni da ponovo potpisati The Voice za još tri godine, uprkos izvještajima ITV da je ukraden.

Izgledalo je kao da Beeb će izgubiti BBC1 talent showa, koji ima Boy George, Paloma Faith, Ricky Wilson i will.i.am kao trenera, nakon što je obećavajući da "ne bi ući u nadmetanje" sa rivalskim emitera.

BBC trenutno plaćaju 11 € ma godine za predstavu. ITV je uskladiti taj iznos, kao i obećanje da će lansirati spin-off, uključujući verziji klinac emisije.

Ali izgleda da su vlasnici talent showa, koji ima sudije na predenje stolice, su odlučili da ostanu sa BBC uprkos ih nudi znatno manje od 55 miliona € su platili za prvih pet serija.

Smatra se da će sporazum biti u skoro vrijeme objavljen.

Predstava lansiran 2012. Na BBC1 i trenutno vuče u osam milijuna gledatelja. Oni će nastaviti sa emitovanjem emisije 2017-2019. ITV nadao da će osigurati emisiju kao zamjenu za The X Factor.

BBC su pod pritiskom vlade, posebno kulture sekretar John Whittingdale smanjiti potrošnju na emisijama.

U avgustu prošle godine, rekao je da je mislio da je BBC je propao novac dozvola obveznika u konkurenciji sa ITV The Voice.

On je rekao: "Glas je bio vrlo popularan, ali je činjenica da je osporavana između BBC i ITV, rezultat je bio da prisili se novac plaćen za to je biti na free-to-air tako treba BBC. Ući u nadmetanje ratove? da li je to dobro iskoristiti novac licence obveznika? "

18. Augusta napisali smo.

Boy George je odgovorio na Sir Tom Jones 'otkriće da mu je rečeno samo dan ranije snimanja je trebalo da počne na glas koji je više nisu potrebni.

Boy George, koji je Tom je zamjena u emisiji, na tviteru: "Imam apsolutno poštovanje Tom Jones Čovjek je apsolutna legenda veliki fan.".

BBC je potvrdio da im nije dao velški pjevač mnogo upozorenja o njihovoj odluci. "Konačna odluka o postavi trenera 'za seriju 5 The Voice je uzeta samo u srijedu i Tom tim je obaviještena juče rano ujutro.

"Objavili smo je novinarima tako da ne curi. Ovo je bila svake godine isti, a nikakvu ulogu nikada nije obećao."

Tom Jones je rekao da je neslavno pao "bez savjetovanja ili razgovora bilo koje vrste", i optužio BBC šefovi "ispod standarda ponašanja".

9. Avgusta 2015. Godine, napisali smo:

Kao što smo jučer prijavio, Sir Tom Jones je sasjekao iz nove serije The Voice i zamijenjena je Boy George.

A sada, senzacionalno, Sir Tom Jones je napravio grešku BBC.

Legendarni pjevač - koji je bio trener u emisiji za četiri godine - rekao mu je rečeno o odluci da ga zamijeniti sa Boy George prekjuče i bez konsultacije i ostao šokiran nakon što je pročistio raspored da snimi šou.

On je rekao da je na Twitteru: "Šokiran i razočaran The Voice UK mi je rečeno jučer Nemam pojma, ne razgovor, ne warning.u ne mogu dozvoliti da se nosi..."

"Za fanove, hvala vam na podršci u protekle četiri godine."

On je dodao na Facebooku: "About The Voice UK: u dobroj vjeri, kao dio tima, ja bih stavio put u mom rasporedu da se uključe u serije 5, kao što sam učinio za protekle 4 godine.

"Ja sam podržao šou i BBC od samog početka. Rečeno mi je jučer, bez savjetovanja ili razgovora bilo koje vrste, da ne bih se vratiti.

"Nakon što je prošao kroz mnogo transformacija tokom godina, ja podržavam i divim kreativne promjene. Ali informisanosti, kao stvar dužnosti i poštovanja, je važan dio kreativnog odnosa."

Sir Tom je nastavio da zalupi 'ispod standarda ponašanja' iz BBC rukovodioci, govoreći: "Ova ispod standarda ponašanja iz rukovodioci je vrlo razočaravajuće.

"Uvijek ću se diviti hrabrosti izvođača koji učestvuju u emisiji, kao i svim zaposlenima u proizvodnji koji su radili neumorno napraviti veliku porodicu doživljaj gledanja za publiku kod kuće. Dobro, ja bih predstavu."

BBC je branio Axing Sir Tom Jones iz The Voice.

U izjavi, to je rekao: "Konačna odluka o trenera 'line-up za seriju 5 The Voice je uzeta samo u srijedu i Tom tim je obaviještena juče rano ujutro.

"Mi smo tada je najavila novinarima, tako da nije curi. Ovo je bila svake godine isti, a nikakvu ulogu nikada nije obećao."

15. Avgusta 2015. Godine, napisali smo.

Pa, nismo očekivali ovo vijest za petak popodne - Sir Tom Jones je senzacionalno sasjekao od The Voice kao dio velike rekonstrukcije od trenera.

On je bio u okretnom crvene stolice od prvog dana, već je legendarni velški muzičar je zamijenjen s Boy George za predstojeće serije.

Paloma Faith je uzeo Rita Ora crvenu predenje stolicu nakon što je ovaj ode do žirija X Factor ranije ove godine.

Will.i.am će se vratiti kao jedini originalni sudija, dok je frontmen Kaiser Chiefs Ricky Wilson će se vratiti previše.

Sir Tom je nedavno govorio o tome kako je želio da se vrati u show zajedno sa svojim prijateljima Ricky i Will.

"Nadam se da se zavali u stolici s will.i.am i Ricky Wilson", rekao je prošlog mjeseca.

"Mi smo svi prijatelji, volim biti u emisiji i ja bih da se vratim ako me žele".

Boy George je rekao: ". Ja sam uzbuđen da bude trener na The Voice UK Ja sam veliki fan emisije i koje su gledale i koje se bave s tim iz serije jedan.

"Ako ja mogu pomoći nekome da osvoji ću biti oduševljen. Kakva divna prilika da dijele svoja iskustva i pomoći nekome nastaviti sa svojim muzičke karijere. Ja ne mogu čekati da sjedi u toj stolici!"

Boy George i Paloma Faith su se družili i ranije, kao primećen ovdje na Fashion Week bash u 2011. Godini.

Paloma Faith je dodao: "Zaista sam uzbuđen o radu s kreativnim ljudima koji su tu ne samo da bi veliki pjevači, ali i inovativne ličnosti i izvođača.

"Imam dugu povijest pomaganja pauze umjetnika kao u mom klubu noći sam dobio žuti karton Kate Nash, Adele i The Noisettes prije nego što je veliki trenutak i 4 članova mog benda su otišli na nastavi uspješnu solo karijeru.

Will.I.Am najbolja Ever Izgleda & Lines