Top vesti o božićima 2018 | BA.rickylefilm.com
Osobe

Top vesti o božićima 2018

Top vesti o božićima 2018

6 stvari o kojima govorimo o nakon božićne pauze

Ovog Božića svi smo bili previše zauzeti važne zadatke kao što je pronalaženje dnu te limene kvaliteta Ulice držati korak s fizičke stvari kao što su vijesti, internet, i dobro, druženje. Hej, to je težak posao, ali neko je morao da uradi...

Dakle, ako, kao i mi, danas obilježava svoj prvi dan nakon Božića, i ti bi mogao biti osjećaj malo izvan petlje. Imajući to na umu, mi smo zaokružili vrhu stvari govorimo o nakon božićne pauze:

1. Star Wars vlasništvu Božić

Između Netflix-Binging sesije možda ste našli vremena da se putovanje u kino. A ako jesi, vjerojatno vidjeli Star Wars: The Force Awakens.

Film, koji je objavljen 17. Decembra 2015. Godine, bio je razgovor Božića: slomio gotovo svaki zapis u knjizi, bilo je primio odlično od strane kritičara i fanova podjednako, a regrutirao čitav teret Star Wars-prvi put Watchers.

2. Kendall Jenner i Harry Styles su možda nekoliko

Najveći get-zajedno vijest Božića došla zahvaljujući Kendall Jenner i Harry Styles.

Par je papped postaje vrlo ugodan na odmoru u St. Barts. Špijunira slike iz Daily Mail ovdje. Moraš priznati, oni čine kul par.

3. Vojvoda od Edinburgha je očigledno više stila nego njegov unuk princ Harry

Princ Harry je pretučen u stilu udjela njegov 94-godišnji djed, princ Phillip.

Vojvoda od Edinburgha je proglašen 12. Najbolje odjevenih čovjek u GQ-a 50 najbolje obučenih Men 2016. Godine, dok je loš Harry ušao u 38..

Eddie Redmayne ušao prvi! Idi, Eddie.

4. Moramo gledati Making a
Murderer

Netflix originalne serije Izrada ubica, koji je objavljen 18. Decembra, zvanično serija trenutka. Svi pričaju o tome.

Serija prati priču Steven Avery, čovjek koji je bio zatvoren za seksualni napad i pokušaj ubistva, koji je kasnije oslobođen, a kasnije optužen za ubistvo još jednom.

Netflix čak učinio nešto novo i zadirkivali gledaoci oslobađanjem prvu epizodu na YouTubeu. Nice taktiku.

U osnovi, ako vam se sviđa Odgovor Jinx ili serijski, onda ovo je za vas.

5. Daily Mail su opsjednuti bikini tijelima

Svaki osoba i njihova tetka činilo da pobjegnu na odmor ovog Božića. I dječak smo znali o tome.

Daily Mail nas preplavljena bikini pukne u izobilju: imali smo Rita Ora, Cara Delevingne, Suki Waterhouse, Kendall Jenner i Caroline Flack da navedemo samo neke. Ako imamo pročitati riječ 'strana-sisa' još jednom.

6. Uhvatili smo tračak Saint West

Preko Božić smo bili tretirani na prvi viđenje najnoviji dodatak Kardashian-Zapada, beba Saint. Evo ga obložiti ste propustili.

To je maleni ruka slave drži starija sestra North. Kim uz naslov: to: "Ona je rekla:" On je moj najbolji prijatelj ", citirajući North verovatno. Kako neodoljiva.

Najveći Naslovi 2015. Godine