Toy Story 4 vesti: ko je Rashida Jones? | BA.rickylefilm.com
Osobe

Toy Story 4 vesti: ko je Rashida Jones?

Toy Story 4 vesti: ko je Rashida Jones?

Priča o igračkama 4 će biti Romcom, očigledno

Dugo očekivani Toy Story 4 neće pokupiti odakle Toy Story 3 stali; a to će biti ljubavna priča.

Pogledajte dalje svako ko nije video Toy Story 3 (a to niste, zakazati datum za gledati ga na što prije). Dakle, nakon nekoliko ozbiljno emocionalne terete akciju koja uključuje zla medvjeda i spalionica, treći u nizu završio s Andy ide na fakultet i svoju voljenu igračke, Woody, Buzz i Jessie, se daje mladim Bonnie, koji smo bili sigurni da će izgledati nakon bande dobro.

Ali predsjednik Pixar Jim Morris je rekao da će najnoviji film bude romansu.

"To nije nastavak kraj priče o Toy Story 3", rekao je Jim Morris, predsjednik Pixar, Disney Latino. "Trenutačno je to, ali to će biti ljubavna priča. To će biti romantična komedija.

"To neće staviti puno fokus na interakciji između likova i djece. Mislim da će biti jako dobar film."

Will McCormack i Rashida Jones će zajedno pisati pisma, nakon Lassseter "želeo da se snažan ženski glas" uključeni.

Priča o igračkama 4 zakazana je za Veliku Britaniju puštanje 14. Jula 2017. Godine.

4. Novembra 2015. Godine, napisali smo.

Možeš li da veruješ dve decenije prošlo od Pixar stvorili prvi svjetski kompjuterski animirani funkciju sa Toy Story? Pa, sada je potvrđeno da će se vratiti s Toy Story 4, četvrtu ratu.

Poslednji film u novcu-predenje franšiza izašla 2010. Godine i zaradio je više od 1 € milijardu (630 € m) na blagajnama diljem svijeta.

To je vjeruje da je film će biti objavljen u lipnju 2017. Godine, a John Lasseter, koji je režirao prva dva filma, vraća za Toy Story 4, rekavši: "Mi volimo ovi likovi toliko, oni su kao porodica nama.

"Mi ne želimo učiniti ništa s njima, osim ako živi ili nadmašuje ono što je ranije nestao.

"Kada Andrew, Pete, Lee i ja došao sa ovom novom idejom, nisam mogla da prestanem da mislim o tome. To je tako uzbudljivo za mene, znao sam da je morala da izvrši ovaj film-i želim da to sam odredi."

Uzbudljivo, to je otkriveno da Rashida Jones će zajedno pisati filma uz nju Celeste i Jesse Forever ko-zvijezda, Will McCormack.

28-godišnja glumica je vjerojatno najpoznatiji po ulozi Ann Perkins na komedije, Parks and Recreation. Ona je također glumio u I Love You, Man i kubanski Fury. Ona je također napisao sjajan think-komad za GLAMOUR SAD-u, pročitajte ovdje.

Rashida Jones 'A-List Connections