Trainwreck skrining i pitanje i odgovor sa Amy Schumer | BA.rickylefilm.com
Osobe

Trainwreck skrining i pitanje i odgovor sa Amy Schumer

Trainwreck skrining i pitanje i odgovor sa Amy Schumer

Dođite u ekskluzivnom skrining Trainwreck & Q & A sa Amy Schumer

Dođite u ekskluzivnom skrining Trainwreck i Q & A sa Amy Schumer

Želim da se družim sa Amy Schumer? GLAMOUR može učiniti da se to dogodi!

Držimo posebnu projekciju Amy Šumer je urnebesna komedija Trainwreck na bahate londonskom hotelu u srijedu, 3. Juna, a imamo 80 pari karte dati za ovaj događaj.

Počevši od 06:00, navečer će početi sa recepcijom pića, slijedi projekcija filma i ekskluzivni Q & A s Amy. Ako to nije bilo dovoljno da te uzbuđen, Caitlin Moran će biti domaćin događaja.

Da biste dobili svoje ruke na ulaznice za komediju ljeta - kao i družiti sa iskreno strašan Amy Schumer, e-mail detalje [navedite puno ime i prezime, adresa, DOB (mora biti više od 18), broj mobilnog telefona i e-mail adresu ] da [email protected] Šta čekaš?

Trainwreck je objavljen 14. Kolovoza. Pazi na prikolicu ispod.

The Giveaway

80 parova (2 karte) ulaznica da prisustvuju projekciji Trainwreck slijedi Q & A sa Amy Šumer u srijedu 3 juni 2015. Godine namijenjen na se prvi osnovi.

Uvjeti korištenja

  • Ticketholders mora biti 18 ili više godina
  • To je odgovornost ticketholders da sami putovanja i smještaja aranžmane.
  • Ovisno o raspoloživosti.
  • Nijedan drugi elementi ili troškove (uključujući, bez ograničenja, troškovi vize, osiguranja, obroke, neoznačena tlo prijevoz, telefonske pozive, napojnice, nepredviđenih troškova, suvenira, gorivo, itd) su uključene (osim kako je navedeno gore), a sve takve troškove su isključivu odgovornost ticketholders.
  • Nema gotovine alternativa i nagradna igra je neprenosiva.
  • No komponenta nagradna igra može se prenositi, refundiraju ili isplatiti u gotovini. U slučaju da bilo koja od nagradna igra postala nedostupna zbog okolnosti izvan Giveaway kontrole dobavljača, podijela dobavljač zadržava pravo da daju sličan proizvod za iste ili veće vrijednosti kao i originalni nagradnu igru, u skladu sa važećim zakonima i pisana uputstva data u skladu važećim zakonskim propisima.
  • Kino zadržava pravo da odbije ulazak. Nema unosa je dozvoljeno nakon počeo Screening.
  • Snimanje je strogo zabranjeno i nema uređaja za snimanje je dozvoljeno da se koristi, sigurnost može biti prisutan za praćenje za piratstvo.
  • Skrining je također predmet Mayfair Hotel je uslovima.
  • Osim za smrt ili povrede rezultat nemara Giveaway dobavljača, a do sada je to dozvoljeno zakonom, Giveaway dobavljač ovime isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak, šteta, troškova i troškova, bilo direktno ili indirektno, makar izazvao u vezi sa Giveaway.

Giveaway Dobavljač: Universal Pictures International UK + Eire Limited.