Trend Scrunchie - Cressida Bonas, seks i grad, 80-te, 90-ih | BA.rickylefilm.com
Osobe

Trend Scrunchie - Cressida Bonas, seks i grad, 80-te, 90-ih

Trend Scrunchie - Cressida Bonas, seks i grad, 80-te, 90-ih

Hot frizuru Novosti: Je li ovaj stari vjerni stvarno vratio?

U posljednjih nekoliko mjeseci, tri moderan A-Listers su primećen u ljubavi-to-ili-hate-it predmet našeg vremena; je izuzetno-podjele kosa pribora koji je, za frizuru. I, kao što izreka kaže; tri je trend. Da li je ovo stara moja što je pomalo vraća ili je frizuru predodređen da propada u našim kupaonicama zauvijek više kao brzo kosa-fix pod tušem?

1985

Do 80-ih godina Sredinom ', Madonna je imao nekoliko Ne 1s ispod Boy-Toy pojas, a svi i njihova sestra je želio da ponovo njen stil. Dark dužine, beljene plava naglašava vezan trakama, žbunastom obrve, crvene usne i da je lepota oznaka postala izgled za pomodnim materijala djevojke svuda.

Pa, za početak, pogledajmo dokaze. Ne može se poreći da je moda imaju više od prolazne flert sa svim stvarima 90-ih i na prve nastupe čini se da baš kao špageti trake i vrhova usjeva, za frizuru je i ima nešto od renesanse.

Izlažu A: Selena Gomez '90-tastic visokogradnje pletenica - sa dodatkom frizuru

Za nastup na Letterman, Selena dokazala svoje 90-modnu hrabrost sa ovim visokogradnje 'rade i veliki, glomazni frizuru da je čak uključeno čvrsto vezan za kosu od korijena - vrlo Sporty Spice oko Recite da ću biti tamo - ali mi se dopao njen svježi uzeti na starom klasični s tim Fishtail pletenicu. Do sada, tako dobro za frizuru.

Dokazni B: Glasto scrunchie trenutak Cressy-a

Imamo visoke Fash-nade za Cressida Bonas - ona bi mogla biti naša nova omiljena kraljevski, na kraju krajeva - i mi se dopao njen super-cool-in-the-vena-of-Cara-Delevingne -festival stila Worthy Farm ovog ljeta. Zaista, kada je otišla da se tanjir čipova, mi u potpunosti zanemareni kako ukusna one pržene zlatne pravougaonika krompira pogledao jer joj je pola-up-pola-down scrunchie-d festival frizura je to asa. 2-0 The frizuru.

Dokazni C: Pixie Lott je tufnice print frizuru

Još pola-up-pola-down 'rade i kao i uvijek, Pixie Lott nokti trend. Dok bismo radije manje "uraditi" stilu, mi volimo ceo samo oko krune element - što u praksi bi nas osjećati manje kao da smo u školi i naša mama je učinio kosu i više, pop zvijezda na večernji izlazak. Ukratko, frizuru i dalje jaše na visokom nivou. Međutim, pokušajte kao što smo možda voštanih figura lirski o svim stvarima frizuru, ovo ozloglašenog kosa pribor bez sumnje dobiti lošu reputaciju jer je pao u nemilost negdje sredinom 90-ih godina; samo pitaj Hillary Clinton. Američki političar je zagovara je frizuru za godina, prikazujući jedan u 2011. Na zvaničnoj posjeti Španiji. Doista, kao što je njena posvećenost navedenih kosu ukras da je ona od došao na brojna događanja nosi jedan.

Ali za one koji će zauvijek povezati frizuru sa početak kraja (čitaj: u osnovi raspad) odnosa Carrie sa Berger u Seks i grad - dobro, oni su možda i ne vraća za ovaj kontroverzni pribor za tebe. I to je u redu, previše.

TREND: 90s Make-Up