Tulisa Drug Deal Trial u studiju - vesti o poznatim ličnostima | BA.rickylefilm.com
Osobe

Tulisa Drug Deal Trial u studiju - vesti o poznatim ličnostima

Tulisa Drug Deal Trial u studiju - vesti o poznatim ličnostima

Tulisa otkriva ona pokušala samoubojstvo nakon naplatiti droge

Tulisa je otkrio da je pokušala da je prošle godine izvrši samoubistvo, kada je optužen za opskrbu klase A droge.

Govoreći po prvi put od suđenja droga srušila, a ona je optužen za napad, rekao je pjevač Newsbeat:

"Bilo je jako niskom nivou.

"Bio sam tako nisko, tako daleko od gdje sam sada, osjećao sam se kao da sam opsjednut nekog drugog.

"Bio sam toliko slaba da nisam imao ni trunke snage ostalo u meni."

U BBC Tri dokumentarac emituje večeras, Tulisa također je otkrila da je potencijalno smrtonosna kombinacija tableta i alkohola u decembru 2013. Godine, nakon što je uokviren The Sun u nedjelju je "Lažni šeik" Mazher Mahmood.

Ona je rekla da je bila "emocionalna olupina" kada je formalno optužen za snabdijevanje klase A droga i satima plakala s njom N Dubz kolega iz benda i rođak Dappy, prije nego što "ljubakanje" pilule i alkohol.

"Ja bih popio pa je sve osjećao još više intenzivirati", rekla je ona. "Upravo sam pokupio, kao, 11 Co-codamol i samo ih uz vrat sa bocom votke. Ja ne znam ni šta sam planirao da radim."

Uprkos njen prijatelj pozivaju hitnu pomoć, Contostavlos odbio da ode u bolnicu i bilo u redu narednog dana. "Srećom sam bio mamuran", rekla je ona. "Probudio sam se sutradan samo Numb".

Govoreći o osjećaj suicidalnim, pjevač je rekao:

"Nemam energije više se to radi, pa čak i ako se kroz to, šta onda? Ja ću samo da se isprazniti kao osoba".

"Ja ću biti utrnula do kraja ove. Ne znam koliko mi je da ću je ostalo. A ja sam bio kao, treba da sam na kraju to? Da li dobiti sa tim i samo nikada nećete morati da ikad više osjećati ovako? "

Tulisa je prethodno pokušao samoubistvo, u dobi od 14 i 17 godina, ali bez obzira na stres iz prošle godine, sada je suđenje je završeno, ona je u više pozitivnih mjesto, govori Newsbeat:

"Samo mislim da sam izgubio ga malo. Ja bih bio oborio, ribani. Samo sam isušeno", dodala je ona.

"Sve je bilo pameti, putovanje, iskustvo. Ja sam sretan što ovdje sada imaju drugu šansu u onome što radim i uzmem sredstava za život nazad."

Tulisa: The Price of Fame će emitirati na BBC Tri večeras u 10:00.

Izvor: Newsbeat

U petak 25. Jula pisali smo.

Prije nekoliko sati smo plovi pod zastavom za Tulisa, pohvalivši nju za čuvanje bradu i uzimajući u studio samo nekoliko dana nakon što je trajan težak suđenje u kojem je bio optužen za posredovanje posao sa drogom za prikrivenog novinara.

Tako je, hm, tako da sada moramo malo povuče, i obavještavamo Vas da je došlo do blagog bljesak u toku Tulisa 's jer je sada optužen za prošle godine pijan napao bloger i TOWIE zvijezda Vas J Morgan na V Festivalu.

N-Dubz pjevačica navodno promrmljao: "Ovo je bikovi ** t", nakon što je kažnjen 200 € i naloženo da plati troškove.

Vas Morgan, rekao je bivši X Factor sudija ran prema njemu u "pijani i ljut države" na događaju u avgustu, rekavši da "je znala ljude sa ulice", a bio je u iznosu od 10 € m.

Ali rep za Tulisa je tada rekao: "Tulisa snažno negira uvredljiv Gospodin Morgan je specifično negira probijanje Gospodin Morgan u oči..

"Ona je postavio ovo pitanje u rukama svog advokata za hitne i odgovarajuće mjere."

Nadajmo se da Tulisa, koji je upravo vratio u studio da snimi svoj drugi solo album će biti u stanju da zadrži sebe od nevolja od sada.

Ranije smo pisali.

Tulisa Contostavlos je borac, to je sigurno - samo nekoliko dana nakon što je oslobođen pomaže da se postigne dogovor droge, bivši X Factor sudija se vratio u studio i radi na novom albumu.

Pjevačica je već počeo rad na drugi solo album, a neki saradnji visokog profila da dođe i ugovor za snimanje već postavljena.

Prema pisanju The Mirror, novi rekord će biti pod uticajem sve što Tulisa 's morali baviti u prošloj godini, te će biti tamnija od nje dosadašnji rad.

"Tulisa ne stidi da govori njen um i mnogo njenih pjesama će detaljno pakao je prošla u proteklih 12 mjeseci", rekao je jedan izvor.

"Neće biti povlačenja bilo udaraca i nešto od toga moglo biti prilično mračna i uvrnutom".

"Prošle sedmice je bio apsolutno manične, ali Tulisa samo želi da joj glavu sada i fokusirati se na posao", nastavio je izvor.

"Ona ima karijeru ponovno pokretanje i ona treba da počne izradu nešto novca. Njena izdavačka kuća je ostala njena kroz sve ovo, tako da ona želi da ih vrati polaganjem nove pjesme što je brže moguće.

"Ona se nada da će imati novi singl se do kraja ove godine."

Sigurni smo da će, ako je staza čak upola privlačan kao i njen prethodni hit, Young, Tulisa 's sigurno porasti na vrhu ljestvice ni u vremenu.

Izvor: OGLEDALO

Dana Utorak 22 jula 2014. Godine, napisali smo.

Simon Cowell je negirao optužbe da je gej nakon što su se tvrdnje na suđenju droge Tulisa.

Prošle sedmice, porotnici igrao snimak Tulisa je PA Gareth Varey govori 'Lažni šeik' Mazher Mahmood (koji je bio uncercover reporter predstavljajući se kao film izvršni) da X Factor don gej.

Mr Mahmood pitao Gareth ako Simon je bio gay, a on je rekao "da". Upitan da li je spavao sa Simonom, Gareth je rekao: "No.One dan ću napraviti moj pokret".

Na pitanje kako je znao da li Simon je gej, Gareth je odgovorio da je "znao ljude", koji je spavao sa Simonom.

Prošle sedmice, portparol Cowell navodi se u saopštenju će biti pušten kada je završio suđenje. I nakon suđenja srušila juče i Tulisa je oslobođen svih optužbi (pomaknite se dolje za detalje), da je obrađeni:

"Simon je iz tokom suđenja bez vas upozorim, što je rezultiralo u širokoj medijsku pokrivenost neistinite tvrdnje o njegovom privatnom životu", počeo se u saopštenju. "U 2014. Godini na pitanje da li je neko ili nije gej zastario. (Kao što se dešava da nije, ali da je on, on bi jednostavno su tako rekao)." "Međutim, pitanje je lažna sugestiju g Varey da Simon - koji je poznat po svom poštenju i otvorenost - je stoga nije bilo istinito na javnoj sceni i to je ono što smo dužni da se razjasni."

IZVOR: The Mirror.

U ponedjeljak 21. Jula pisali smo.

Tulisa Contostavlos je oslobođen optužbi droge. Bivši N Dubz zvijezda i X Factor sudija bio na suđenju za organizovanje posao 820 € drogom između prijatelj Mike 'GLC "Coombs, a na tajnom zadatku reporter, koji je vjerovao da je" faca "filmski producent.

Ali slučaj je izbačen Southwark Crown sudu danas je sudija rekao žirija: "Postoje čvrste razloge da vjeruje g Mahmood rekao mi leži", piše The Mirror.

Sudija Alistair McCreath najavio je da bi suđenje moglo više ne nastavi:

"Tamo gdje je bilo nekih aspekt istrage ili krivičnog gonjenja za krivično djelo koje je uprljana na neki način težu povredu dužnosti do te mjere da integritet sud bi biti ugrožen dozvoljavajući da se suđenje nastavi, onda sud nema alternativu ali reći "ovaj slučaj mora ići dalje."

On je dodao: "Gospođica Contostavlos je odveden u g Mahmood i vjeruje da ju je film dio dolazi way.But su se stvari, rekao je on i drugih povezanih s njim koji ju je da joj je šanse da dio će se povećati ako je ona napravila sebe se da je Streetwise žena, upoznati, i do neke mjere, narkotike. "

The Sun u nedjelju istraživački novinar Mazher Mahmood, poznat kao "Lažni šeik 'i koji su koristili ime Samir Khan, sastao se Tulisa u Las Vegasu u martu prošle godine. Predstavljajući se kao producent Bollywood, on joj je rekao da ju je želio za glavnu ulogu u Slumdog Millionaire ovski film zajedno Leonardo DiCaprio. Sud je također čuo kako Mahmood šiljcima Tulisa je piće, i bio je upitan da li je dodirnuo Tulisa butinu "stvaranja prijateljski i pozivajući atmopshere" tokom snimljeni razgovor.

Mahmood negirao pulsirajuće Tulisa je piće, ali je priznao da se koriste izgovor. Tulisa odbrana tvrdi da je pjevač bio "potpuno izmanipulisani od strane tima prikrivenog novinara".

IZVOR: The Mirror

U četvrtak, 9. Januara 2014. Godine, napisali smo.

Tulisa Contostavlos je danas ju je prvo pojavljivanje na sudu - i rečeno mu je da će suđenje 14. Jula za posredovanje kokaina dogovor.

Pojavivši se zajedno reper Mike GLC (pravim imenom Mike Coombes) na Southwark Crown sudu za 10-ak minuta pripremno ročište jutros, par je govorio samo da bi potvrdili njihova imena i da su bezuslovno izvukao do 27. Marta, kada će se vratiti u izjasniti o krivici.

Tulisa stigao na sud u pratnji svog ličnog asistenta Gareth Varey, noseći crnu polo vrat skakač.

Ona se izjasnio da "nije kriv" po optužbi za opskrbu 13,9 grama kokaina na Sunce u nedjelju je na tajnom zadatku reporter Mazher Mahmood između 20. Maja i 24. Maja Coombes se negira optužbe za nabavku droge.

Datum početka suđenja je postavljena dan nakon što je Tulisa je 26. Rođendan.

U četvrtak 19. Decembra pisali smo.

Tulisa Contostavlos joj je put do Westminster Prekršajni sud u Londonu danas, i negirao jednim punjenjem se bavi snabdijevanje klase A droga.

N-Dubz zvezdice je optužen za uspostavljanje 860 € dogovor o prodaji 13,9 grama kokaina na tajnom zadatku reporter.

Možda uzimanje savjete sudnice ruhu Nigella-a, 25-godišnji je izašla u par crnih hlača, udružio sa crnom vrhu i jaknu. Završila je izgled sa par ogromnih Christian Louboutin cipele.

Tulisa je dobio bezuvjetnu kauciju i da će sljedeći pojaviti na Southwark Crown sudu u centru Londona 14. Januara.

Dana 10. Decembra 2013. Godine, napisali smo.

Tulisa 's pravnici su objavili izjavu kao odgovor na vijest da je optužen za koji se tiče u opskrbi klase lijekova.

Ben Rose of Hickman i Rose, objavio sljedeću izjavu, otkrivajući da će pjevačica izjasnio da "nije kriv".

"Tulisa je optužen za teško krivično djelo na koje će ona izjasnio da nije kriv.

"Kao što je već naširoko pisalo, cijeli ovaj slučaj je proizveden od Sunday Sun i Mazher Mahmood, ponekad poznat kao lažni šeik. Oni provode veliku količinu novca njihovih čitalaca leti Tulisa i veliki broj njenih prijatelja prve klase Las Vegasu. Tu Mahmood se predstavljao kao filmski producent nudi joj ugovor 3 miliona € film.

"Ovaj slučaj nije samo o ponudi droga. Riječ je o granicama koje smo postavili na ponašanje novinara. Mediji su s pravom kritikovali u posljednjih nekoliko godina za bruto invaziju u privatni život drugih. Tulisa je najnoviji u dugačak red ljudi koji su tretirani kao stočna hrana pohlepni novinama. Ovo je bio namjeran pokušaj da se ciljati mlada žena koja je sve više ugrožene zbog njenog statusa osoba.

"Zakon jasno zabranjuje takvo ponašanje od strane policije. Ironično je da policija treba da se oslanja na njega kada je rad novinara.

"U dogledno Tulisa će dati puni odgovor na ove optužbe na sudu."

Jučer Tulisa je optužen Kruna tužilaštvo, i zbog pojaviti naredne sedmice u Westminster Magistrates 'Court.

Na dan 10. Decembra pisali smo.

Tulisa Contostavlos je optužen za koji se tiče u opskrbi klase A droga, a naredne sedmice će se pojaviti na sudu.

The Crown tužilaštvo potvrdilo je danas da je pjevač i bivši voditelj X Factor je da se napuni, i da će se pojaviti pred Westminster Magistrates 'Court, 19. Decembra 2013. Godine.

Baljit Ubhey, CPA London glavni Crown tužioca objavio sljedeću izjavu:

"The Crown tužilaštvo je danas ovlastila Metropolitan policijske službe za punjenje Tulisa Contostavlos, 25, uz koji se tiče u opskrbi klase lijekova.

"Ova naknada se odnosi na istragu The Sun novinama između Početkom marta 2013. Godine i 23. Maja 2013. Godini, koji je rezultirao u opskrbi klase lijekova za istraživački novinar.

"Utvrdili smo da postoji dovoljno dokaza za realni izgledi da osude i da je tužilaštvo je u javnom interesu."

Tulisa je uhapšen zajedno sa 35-godišnji muzičar Mike GLC 4. Juna ove godine, nakon što su vlasti kažu da su morali "dobio informacije o navodnom snabdijevanje ilegalnih droga u centru Londona lokaciju".

IZVOR: ITV

U utorak 4. Jun 2013m napisali smo.

Tulisa Contostavlos uhapšen je zbog sumnje da je snabdevanje klase A droge.

Bivši sudija X Factor i 35-godišnji prijatelj su oba priveden od strane policije, dan nakon što je zakon vlasti kažu da su morali "dobio informacije o navodnom snabdijevanje ilegalnih droga u centru Londona lokaciju".

Hapšenje slijedi izvještaj vodi The Sun u nedjelju novine, koja je tvrdila Tulisa djelovao kao go-između, kada je uveden jedan od njihovih prikrivenih novinara o navodnom dobavljaču, a potom je nadgledao 800 € prodaje kokaina.

Prema tabloida, 24-godišnji pjevač je rekao novinaru: "Pola moje telefonski imenik proda Naravno da mogu da nabavim polovina momaka koje znam su dileri droge..."

U radu je dalje tvrde da je pola grama kokaina je razmijenjen u dogovor koji je održan u hotelu Dorchester u Londonu.

Oba Tulisa i drugi čovjek u pitanju i dalje u pritvoru u centralnoj policijskoj stanici u Londonu.

Glasnogovornik Tulisa je još komentirati hapšenja.

IZVOR: Sky News

Najveći Stories 2013. Godine