Uhapšena je fotografija hakera Carly Rae Jepsen - celeb vesti | BA.rickylefilm.com
Osobe

Uhapšena je fotografija hakera Carly Rae Jepsen - celeb vesti

Uhapšena je fotografija hakera Carly Rae Jepsen - celeb vesti

Carly Rae Jepsen gol fotografija haker uhapšen

Čovjek optužen za krađu gole slike iz Carly Rae Jepsen 's kompjuter je uhapšen. Kanadski haker Christopher David Long je optužen za prevaru dobijanja telekomunikacijskih usluga, neovlašćeno korišćenje računara, nestašluke u odnosu na podatke, prevare identiteta i posjedovanje ukradene imovine. Prema TMZ, 25-godišnji predao se policiji u Vancouveru u petak, nakon što je pokušao prodati fotografije.

Dugo je u međuvremenu pušten iz pritvora, iako je trebalo da se vrati u sudnici 4. Januara 2013. Jepsen - koji je kontaktirao policiju o ukradenom fotografije u mart 2012. - bio prisiljavan da negira da je ona predstavljena u nizu drugih gole slike, kao što je i sex tape koji su se pojavili, u kojem glumi lookalikes u Call me Maybe Hitmaker. IZVOR: TMZ je 25. Jula 2012. Godine, mi wrote.Carly Rae Jepsen je udario drugi seks skandala, nakon što je pozvana policija da istraži krađu nekoliko obnažene fotografije zvijezde iz svog doma.

Call Me Maybe pjevač je mislio da je žrtva kompjuterske upada, i niz slika koje se pojavljuju pokazati Jepsen toplesu su od tada procurile na internetu.

Kanadska policija je potvrdila da istražuje potencijalne krađe, rekavši samo da je njihov rad bio "u odnosu na krađu elektronskih imovine koja pripada Jepsen".

Američki izvještaji ukazuju da je osumnjičeni već identifikovani, i mogao bi se suočiti sa zatvorskom kaznom ukoliko bude osuđen.

TEEN Choice Awards 2012. Godine - vidjeti sve SLIKE OVDJE

OVAJ TJEDAN SMO LOVING - MUSIC NOVOSTI I RECENZIJE

Tulisa slegne sex tape sudski spor

IZVOR: Gigwise

Dana 24. Jula 2012. Godine, napisali smo.

Carly Rae Jepsen je negirala da je ona zvezda glasine procurila sex tape.

Navodni video je mislio da pokaže Call Me Maybe pjevačica, 26, obavljanje seksualni čin na muškarca, i otišao virusne nakon što je jučer pušten na slobodu.

Ipak, zvijezda je odbacio snimke kao lažni na Twitteru.

Ona je objavljeno: "Crazy ujutro otkrio da je neko postavio seks snimke tvrdeći da me budi smiješna Očito ne ja...."

Jepsen trenutno uživa šesti tjedan na vrhu američke Billboard 100 s njom hit, Call Me Maybe.

Ona je bila među dobitnicima na Teen Choice Awards preko vikenda, osvojivši nagrade za Izbor Breakout Artist i izbor Summer Song.

IZVOR: DIGITAL SPY

Teen Choice Awards