Uloge Cluelessa se podsećaju na TH Party Val scenu - vesti o poznatim ličnostima | BA.rickylefilm.com
Osobe

Uloge Cluelessa se podsećaju na TH Party Val scenu - vesti o poznatim ličnostima

Uloge Cluelessa se podsećaju na TH Party Val scenu - vesti o poznatim ličnostima

Glumačka Clueless prisjećaju KOJI Val party scene

Ako postoji jedna stvar koju volimo raditi na GLAMOUR Towers, to citira linije iz teen filmova leđa jedni drugima - Heck, čak i Matilda se pojavio početkom ove sedmice "koplje, šut-put, bacanju kladiva..." - ali ne film je više citiran ili više volio, nego Clueless.

Dakle, kada Vulture dobio Clueless opet okupimo u intervjuu govoriti o stranci scenu Val, mi kolektivno spustimo glave i čitati otprilike tri ili četiri puta svaki. Da, najbolja scena teen film stranke da su počinjena na celuloid mora biti Val stranka u Clueless; sve od Cher Horowitz 'Alaia haljina (potpuno važan dizajner), kroz Rollin' With My Homies pjesmu (i sada obavezno ples potez) i sve važne igra sisati i Blow Murray je obrijane glave - što smo naučili može biti postići samo kremu za brijanje i žilet; to je bomba - postao ukorijenjen u našoj pop kulturi sjećanja.

Međutim, čini se da društvene igre sisati i možda su počele Blow - i na kraju - sa Clueless. Govoreći u intervjuu za objavljivanje, Alicia Silverstone koji je igrao teen heroina Cher otkrila: "Volim stvar sisati i udarac - sam rekao da pravo volim da, kada je Jeremy [koji je igrao sleezebag Elton] dobiva unutra i pokušava da ukrasti poljubac. Obožavam. Definitivno nisam čuo za [igru prije nego film]. Nikad nisam ponovo čuo od tada. " Dakle, ono što drugi na setu tračevima iz te scene mogao bandu sjetiti neke * choke * je napravljen 18 godina nakon što je film? Donald Faison, koji je igrao Dionne dečko Murray upamćen kada Tara Reid - koji se ne pojavljuje u Clueless - došao na setu:. "Trebalo mi je dugo vremena da se puca tu scenu Sjećam se da sam zaspao, a koji se probudila Tara Reid, koji nije bio u filmu, ali je upravo stigao do set družiti. Što je bilo stvarno čudno. Išla sam u srednju školu sa Tara Reid tako kad me je probudio, bilo je nekako kao, 'Yo, šta radiš ovdje? ' "

Međutim, svaki pomen Clueless sada je uvijek biti obojen tugom nakon prerane donošenja Brittany Murphy, koji je igrao ugrožene newbie Tai - i imao je jedan od najvećih filmova novu šminku, ikad. Podsjećajući kako je u neposrednoj blizini članova cast sve je postalo na setu, Breckin Meyer koji je igrao ljubav interes i skaterboy Tai Travis Birkenstock, je rekao: To [stranke scena Val] je jedini put Brittany i ja je dobio šansu da ljube. Jer nismo ni poljubili, iako smo igrali dečka-i-devojka verovatno četiri ili pet puta. Čak iu Clueless. Na kraju filma ja treba da joj dam poljubac na vjenčanju scene, već zato što Brittany uvek bilo tako blizu mene i kao sestra, vidjet ćete u filmu koji sam joj samo poljubiti na vrhu. Glavu "Silverstone je nastavio:" volim kada Brittany Murphy radi svoj mali 'kotrlja sa ortaka' [pokretom ruke]. To je tako slatko. Bila je tako posebno za tu ulogu i samo sladak i lijep i sjajan. Tako je čudno da mislim da nije tu više. Čini se vrlo apstraktno. "

Amy Heckerling, koji je napisao i režirao sjemenih teen film, također je dodao: "Ona je bila neverovatna Bila je tako slatka i jako zabavno, pogotovo taj lik u Clueless Ona nastavlja sisati da ona nije tu..."

Međutim, jedan sladak Tidbit Heckerling učinio udio bio je par koji se smatra da su bolesni, u bazenu kao grupa idu da ode, zapravo završio kao par u stvarnom životu, pa čak i zaručili su: "Godinama kasnije, ja sam hodao Melrose a čujem da neki ljudi idu, Amy! Amy! ' I ja se okrenem, a da su oni. Upoznali su se te noći. Oni se bave. Ona mi pokazuje prsten koji je bio u njegovoj porodici... Oni su postali par, a kad sam ih sreo na ulici, oni su se bavili. I ne znam kako da je brak ispalo, ali to je zaista slatko. " Da biste pročitali cijeli intervju, odete do Vulture.com. Za više velika teen lagane udarce, pogledajte u nastavku!

Lekcije život smo naučili iz teen filmova.