Unutar izdanja od 5. juna 2018. godine | BA.rickylefilm.com
Osobe

Unutar izdanja od 5. juna 2018. godine

Unutar izdanja od 5. juna 2018. godine

Novi GLAMOUR Alert! Evo sneak peek onoga što je unutra

Junskom izdanju GLAMOUR je na prodaju April 30 - to je razlog zašto vam je potreban u životu...

#TaylorGlamourTakeover

Tako je, jedan i jedini Taylor Swift je gost uređivanje ovog pitanja. Znamo, ozbiljno uzbudljivo. Saznati:

- Deset žena koje su se promijenile svoj život - Život pravila ona kune - u usponu ona zagovara - Hangouts voli širom svijeta

Plus, Taylor govori da naše (regularno) Urednik, Jo Elvin, o njoj mreže podrške ženskih prijatelja, koji datira kada se cijeli svijet gleda, i zašto gleda cool nije prioritet.

Osvoji 12 € Summer

A pet zvjezdica putovanje u Tursku, potpuno nov plaže ormar, VIP festivalske ulaznice, lični trener, mini pauze u Londonu i Cornwall, nevjerovatan novi bicikl... Lista se nastavlja. Ako ste se sviđa osvajanje sebe najbolje ljeto ikada (a mi ne pretjerujem ovdje) dobiti svoje ruke na novom broju glamura.

Summer Beauty, Sortirano

Htio si da se lijepo pozlati, spaljeni. Želiš veliki praznik za kosu, bez pakovanje dodatni kofer proizvoda. Želite za njegu kože koji se mogu nositi sa svim tim soli, pijeska i vlage. Naša šest korak vodič će označiti sve kutije, samo u vrijeme za svoj teško zarađeni ljetne pauze.

Sex Move doslovno
Can not Get Over

Da li znate šta Eiffel Towering je? Nama ni, dok smo gledali tu epizodu od skandala. Upravo sada, televizija je puna kinky scene seksa da nam pošaljete pravo u Urban Dictionary; istražujemo šta to znači za nas, IRL, i sastaviti liste želja scene seksa koje zaista želimo vidjeti na malim ekranima.

Chris Pratt je naša Man Of The Month

U protekle dvije godine, Chris Pratt je uspostavio sebe kao holivudski vodeći čovjek. Dok je zvijezda u junu Jurassic World, uhvatili smo se s njim kako bi razgovarali o konačnom sezone Parks and Recreation, kako je pojačao na akciju heroja rasta, i život off-sceen sa suprugom, Anna Faris (on je potpuno lud za njom).

"Ja sam 20 godina i oko gledati ljubav mog života die"

Kada Lily Fury pridružio volonter grupe pisanje pisma zatvorenika, nije imala pojma šta će u narednih devet godina drži. Iz zbunjeni tinejdžer koji žive u New Yorku, na verenica osuđeni ubica - svojim impresivnim ljubavna priča će vas kukast.

Major obuće i kesu Alert

Ljeto pribor edit je u Iz Savršena torba za taj vikend mini-break, u ažuriranim bazen klizač, a izjava nakit smo balavili -. Pogledajte naše fashion tima favorita, onda dalje i shop!