Važnost pravila o timovima, prema komičaru Viv Groskopu | BA.rickylefilm.com
Osobe

Važnost pravila o timovima, prema komičaru Viv Groskopu

Važnost pravila o timovima, prema komičaru Viv Groskopu

Važnost pravila tima

Kao što je Chloe Moretz odbija poziv Taylor Swift da se pridruži njoj Girl Squad, komičar Viv Groskop zamišlja život kao matica od svoje momčadi. I izgleda nešto ovako.

Ko ne bi želeo da bude u "tim" Taylor Swift? Koji ne želi da se u tim Instagram slike? Tko ne bi želio da se dijeliti "tim ciljevima" ovog "tima"? Ciljeve koji uključuju takve važne ciljeve kao prirodno lijepa, uspješna i bogata mlada žena koja izgleda smiješno atraktivno u osnaživanje sequinned Playsuit. Glumica Chloe Moretz, eto ko ne bi želite podijeliti tih ciljeva.

Moretz je navodno odbio pozivnicu da se pridruži "tim" koja uključuje, kao svetiljke kao Selena Gomez, Cara Delevigne i Gigi Hadid. "Oni odgovarajuće ekskluzivnosti. Oni su klike", rekla je odreda, witheringly. Kakva slapdown.

Dakle, ja se identifikuje sa Taylor pitanje ovdje. Kad si kraljica nije lako naći dobre ljude da budu u svoj tim. Možda ona ne utvrđuju dovoljno osnovnih pravila za život tima i ljudi se pogrešno shvatiti. Ako bih morao da iznese pravila mog tima, pravilo broj jedan će sigurno biti "pozvati samo." Mislim, to je dato.

Kako je poziv da manifestovati? Ćete znati kada znate.

Ako ste jako sretni i stvarno mi se i želim da bude u timu (i da je bolje da se nadam i molim da je to slučaj), onda sam mogao poslati zlata reljefni posebno naručio ugovoriti personalizovana Kate Spade karticu da ti isporučuje preko prtljažniku stvarnom životu slon koji će doći na ulazna vrata, nosi odeću koju je dizajnirao moj znak muškog tima maskota will.i.am. (To je slon veličine majicu na kojoj piše "Ja sam dop" na to.)

Drugo pravilo mog tima je na večeri u gledamo Dirty Dancing u mojoj kući i ponovno donosi plesne scene i uzeti selfije. (Da. Samo Dirty Dancing. Nijedna druga zahtjeva film. Hvala.) Morate dobro izgledati u selfije (i bolje nositi nešto divno i osmijeh opterećenja i stavio dobar filter na njemu, iako definitivno nije Chrome jer je to moja najgore filter - uzmite u obzir ove).

Evo pravilo tri. Na večeri se idemo i stajati ispred moje omiljenom baru (to će se promijeniti iz sedmice u sedmicu) i uzimamo selfije. Nemojte stajati pored mene u selfi ako pogledate previše sjajno. Nađi nekoga ko izgleda manje neverovatno te noći. To je jako važno, tako da možda morati zaposliti dodatnu osobu da stoji izvan slike i uvjerite se ovo dešava. Kao ukrštanjem stilista i tjelohranitelj: odred selfieguard. Da. Imajući svoj tim selfieguard je osnovni za spajanje mog tima. Hvala ti.

Konačno: molim te nemoj pitati da li mogu biti u ekipi, momci! Morate čekati da budu pozvani, u redu? Stajati izvan vaše kuće i čekati slona. Ona dolazi samo u gluho doba noći kada ste goli. Govorio sam.

@VivGroskop