Vijesti vezane za Kylie Jenner i Travis Scott | BA.rickylefilm.com
Osobe

Vijesti vezane za Kylie Jenner i Travis Scott

Vijesti vezane za Kylie Jenner i Travis Scott

Slatko! Kylie Jenner i Travis Scott velika PDA na Met Gala 2018

Roditelji u grad!

Kylie Jenner nije stranac u velikim trenucima koji privlače pažnju. Ali, obučen u crno bez naramenica do poda haljini s izrezom dijafragma panel i sa svojim dečkom na ruci, Travis Scott najmlađi Jenner opet ukrao šou na Met Gala crveni tepih 2018.

Obilježavanje njihov prvi veliki redcarpet nastup zajedno, a Kylie je treći Met Gala putovanje, ovaj signalizira njihov prvi veliki izlazak od dolaska bebe Stormi.

Par je viđen ljube i drže se za ruke na crvenom tepihu, dok Kylie držala hladan sa trendom trenutka, ružno AF Matrix sunčane naočale. Ni činilo da plati mnogo pažnje na Met Gala kontroverznog 2018 tema, 'nebeskih tela: Moda i katoličke mašte.

Nošenje Alexander Wang, 20-godišnji ljepotu milijarder je svježe iz nje plažu odmor - prvi odmor para kao obitelj od tri. Smatra se da je prije događaja par proveo vrijeme sprema se na Gigi Hadid stan.

Kylie Jenner i Travis Scott su datiraju od aprila 2017. Glasine nakon niza volio-up pored terena slike, Miami podupirači i Instagram postova kovitlao oko par.

Nakon dva mjeseca zabavljanja par su viđeni dobiti odgovarajuće tetovaže, sve prije nego otkrivajući što su očekivali zajedno svoju prvu bebu.

Odgovarajući leptir tetovaža ima snažan smisao za par. Travis "track" The Butterfly Effect ", objavljen je u maju tek nakon što su počeli da izlazimo. A mi smo se sumnja da je "leptir" je bio nadimak reper za Kylie:

Čekajući na 🦋

- TRAVIS SCOTT (@trvisXX) 27. Maj 2017

Mi 🦋 probudio jutros mi :))))))

- TRAVIS SCOTT (@trvisXX) 6. Maj 2017

Par je prvi primećen se drže za ruke na Coachella i otišao Instagram zvaničnik ova poruka:

Kylie podijeliti sa Tyga maj 2016, i prije Kylie Travis od Rihanna - bili su zajedno već skoro godinu dana (prije nego što joj je navodno odnos sa Drake).

Najveći osoba hook-up 2017