Vil Smit ustaje za Netflix-om, jer Cannes A-listiće ga novi | BA.rickylefilm.com
Osobe

Vil Smit ustaje za Netflix-om, jer Cannes A-listiće ga novi

Vil Smit ustaje za Netflix-om, jer Cannes A-listiće ga novi

Will Smith se zalaže za Netflix kao Cannes-Listers rip je novi

Kanski v Netflix bitka ne pokazuje nikakve znakove usporavanja

Filmova Netflix 's na filmskom festivalu u Cannesu nisu još ni emitovano, ali oni su već zabranjen ulazak u budućnost festivala ukoliko ne dozvoljavaju svojim filmova koji će biti prikazani na francuskom kinima - i član žirija Will Smith izvodi postolje.

Platforma ima dva filma u konkurenciji, Bong Joon-ho je Okja i Noah Baumbach The Meyerowitz priče, koje će se boriti 17 drugih filmova na 70. Godinu festivala za prestižnu Zlatnu palmu nagradu.

Potpuno slučajno naravno, Smith, sudija na panelu filmskom festivalu u Cannesu, je glavnu ulogu u filmu koji se kasnije ove godine pušten na Netflix.

On je rekao:.. "Ja imam 16 godina a i 18 godina i 24 godina kod kuće Oni idu u kino dva puta tjedno, a oni gledaju Netflix Postoji vrlo malo ukrštanjem odlazak u kino i gledanje onoga što gledati na Netflix.

"U mojoj kući, Netflix je bio ništa drugo nego apsolutna korist. (Oni) gleda filmove koje inače ne bi vidio. Ona je proširila globalnom filmski razumijevanje moje djece. "

Zanimljiv najava @Festival_Cannes danas brani dva Netflix filmova u komp. Vremena su se menjale, i to je u redu. Pic.twitter.com/0laf5Tie9n

- Alex Billington (@firstshowing) Maj 10, 2017

Nekoliko dana nakon festivala je objavio saopštenje svoj plan da zahtijeva sve konkurentske filmove da se vidi na francuskom kina, španski reditelj Pedro Almodovar, koji je predsjednik ovogodišnjeg žirija, objavio je jedan od njegovih vlastitih u srijedu podršku odluku.

"Ja lično ne zatrudni, ne samo Zlatnu palmu, bilo koja druga nagrada se daje film i ne biti u mogućnosti vidjeti ovaj film na velikom ekranu", rekao je on.

"Veličina ekrana ne bi trebao biti manji od stolice na kojoj sjedimo. To ne bi trebala biti dio vašeg svakodnevnog postavke. Morate biti mali i skroman ispred slike koja je ovdje. "

[Twitter id = "864544651444862976"]

Međutim, neki posmatrači podiže obrvu u Cannesu 'idealistički stav o tome kako, ali ne nužno i koje filmove treba gledati.

Sjedište Cannes je sada doveo nova pravila za narednu godinu festival koji će zahtijevati unose prikazani su na francuskom kinima.

Filmski kritičari u pitanje budućnost za Netflix i druge streaming usluge, pitajući se da li ili ne bi direktore nastaviti raditi s njima i ako to znači da se takmiče u Kanu.

"Dakle, oni moraju naći francuski izlagač voljan da na dan-i-date taština otpuštanje ili luk iz uključenja budućih konkurencije?" upitao Charlie Lyne, direktor dokumentaraca Biti Clueless i Strah sebe.

"Da li bi Bong tipa figura idem s Netflix ako bi to značilo da se igram Cannes?"

Za manje krvoprolića, i više glamura, evo najbolje od Cannes crvenom tepihu do sada.

Cannes Film Festival 2017: The most magnifique izgleda smo vidjeli ✨