Vjenčanica Pippa Middleton: slike, fotografije, dizajner Giles Deacon | BA.rickylefilm.com
Osobe

Vjenčanica Pippa Middleton: slike, fotografije, dizajner Giles Deacon

Vjenčanica Pippa Middleton: slike, fotografije, dizajner Giles Deacon

Pippa Middleton venčanicu: Pa koliko se to zapravo košta?

Dok GLAMOUR imao opklade ko će biti dizajniranju Pippa haljina - Ne mislim da je iko mogao da predvidi koliko zapanjujuće je to bilo.

Pippa Middleton, vojvotkinja od Cambridgea 'e mala sestra, je bila udata 20. Maja i da je vjenčanje društva u godini.

Njen novi muž je James Matthews - stariji brat Made in Chelsea ljupkih odmetnuo Spencer Matthews. Saznati sve detalje o Pippa Middleton venčanje ovdje, ali u meantime- Možemo li se fokusirati na haljini? Smatra se da je kapa rukava, bijele čipke troškova stvaranje zapanjujući Giles Deacon u regiji od 40 €.

Morate priznati, Pippa Middleton 's vjenčanicu je bajku nalik s prekrasnim čipke bodiced, visoko uz vrat vjenčanicu kreirao Giles Deacon. Lice joj je bilo prekriveno delikatan ugovoriti tila veo prošarana bisera i od strane Milliner Stephen Jones.

"Bio sam oduševljen da radim sa Pippa joj vjenčanicu", rekao je za saradnju sa Middleton Giles Deacon. "Haljina je izveden sa poklopcem rukav, visok dekoltea i ima corseted prsluk s drapiranje na prednjoj strani i detalj u obliku srca na leđima."

"U ugovoriti svile čipka je ruku appliqued stvoriti iluziju haljine da" nema šavova. "

"Čipke prsluk je ukrašen biserima detaljima preko organze i tila podsuknja, koji ima sloj po sloj kako bi se omogućilo kretanje poda-čišćenje."

"To je privilegija da pokaže izrade da moj tim proizvodi u Londonu i pravi dokaz podrške Pippa je britanske mode", dodao je Deacon.

Prema pisanju The Telegraph, mladu nosila viline vlasi paprat tijaru Robinson Pelham, i slonovače saten pumpe Manolo Blahnik bisera detaljima, prilagođenu verziju od 715 € Seneca svadba petama etikete.

Mi smo pod pretpostavkom da je "nešto staro" je isto Robinson Pelham biserne naušnice koje je nosila za vjenčanje njene velike sestre u 2011. Godini.

Pippa je izgledala izuzetne na dan svog vjenčanja. Jednostavno predivno u bijeloj haljini britanskog krojačice Giles Deacon. Evo je kao da je u vezi da hoda do oltara.

Par je napustio crkvu ozaren od sreće.

Pippa je Giles Deacon haljina je san.

Pippa pokazao to oružje zavisti izaziva.

Tamo je s leđa!

Zamršene čipke detaljima i zadivljujući veo.

Njena sestra, vojvotkinja od Cambridgea, vraćajući uslugu dress-paperjem.

Par trude kraljevski talasa.

Otac mlade, Michael, išao svoju kćer do oltara.

Vrijeme nije bilo sjajno na njihov dan vjenčanja, ali kiša je ostao daleko za sve važne trenutke.

Zaboravite Vojvotkinja zaseniti Pippa, djeca skoro učinio.

Prince George bio krajnji slatka.

Princeza Charlotte deveruša je samo neodoljiv.