Vjenčanje Nicky Hiltona: oženio se Jamesa Rothschilda u Kensington Palace | BA.rickylefilm.com
Osobe

Vjenčanje Nicky Hiltona: oženio se Jamesa Rothschilda u Kensington Palace

Vjenčanje Nicky Hiltona: oženio se Jamesa Rothschilda u Kensington Palace

Nicky Hilton u braku James Rothschild u Kensington Palace

Nicky Hilton i James Rothschild koji verili u avgustu 2014. Godine dok je na odmoru u jezeru Como, Italija, jučer je poravnao čvor u raskošnom svečanosti u Orangery u Kensington Palace u Londonu pred gostima, uključujući Kate Beckinsale, Petra Ecclestone, James Stunt i Chelsea Clinton.

31-godišnji hotel naslednica hodala do oltara sa svojim ocem, Richard Hilton, u mjeri bijele čipke Valentino haljinu, sa dugim rukavima, dramatičan voz i visok vrat, navodno vrijedan 50 €.

Ona je nosila dugu izvezenim veo i nosio buket bijelih ruža.

Nicky Hilton 's sestra, Paris Hilton, djelovao kao djeveruša i nosio svijetlo plava haljina sa svetlucavim pojas. Mladoženja se odlučio za ugovoriti Huntsman odijelo.

U 34-godišnji DJ je pisao dirljiva poruku njena mlađa sestra na Instagram neposredno pred svadbu.

Uz fotografiju Nicky i James ljube ispred bijele torte, ona je napisala: "Dakle, sretan da je moja sestra pronašla čovjeka svojih snova Jednom u neko vrijeme, usred običnog života, ljubav nam daje bajka. ".

Niki, koji su se sastali bankarski nasljednik na Petra i James 'vjenčanje u 2011. Godini, i njen 31-godišnji dečko počeo svoje svadbena slavlja na koktelu u Spencer House u četvrtak uveče.

Izvori prethodno otkrio Lionel Richie je pristala da nastupi na recepciji Newlywed je na osnovu palače.

Čestitamo sretan par!

Dana 13. Avgusta 2014. Godine, napisali smo.

Čestitamo Nicky Hilton - ona se bavi sa svojim dečkom James Rothschild, prenosi Us Weekly.

Prema prijateljima, Nicky 's bankarom Beau zaprosio prošlog vikenda u jezeru Como u Italiji.

"Oboje su uzbuđeni i nevjerojatno sretni", rekao je insajder časopis.

30-godišnji Hilton Heiress, a naslednik poznate evropske bankarske obitelji, počeo datira u 2011., nakon sastanka u supermodel Petra Ecclestone i vjenčanje James Stunt u Italiji.

"Oni su otišli na romantičnu godišnjicu putovanje preko vikenda", rekao je izvor otkriva. "On je odveo na brodu u sredinu jezera Como i on je predložio, se spustio na jedno koleno i sve ostalo. To je bilo nevjerojatno romantična i lijepa."

I on je učinio sve po knjizi, previše! "Prošlog mjeseca, on zapravo letio iz Engleske (gdje se temelji) u SAD da traže svoje roditelje za svoju ruku!"

Šta se novo bavi par sada radi? Oni slave - ali naravno. "Oni idu na putovanje sada širom Evrope i slave", rekao je izvor država.

Hilton je rep nije odgovorio na zahtjeve za komentar.

Pa, barem znamo ko će je djeveruša biti. Korak naprijed Paris Hilton.

IZVOR: US Weekly

Poznata vjenčanja koji će učiniti da se osećate sve toplo 'n' fuzzy unutra