Will Smith poriče brak Jade Pinkett Smith o aferi Marc Anthony | BA.rickylefilm.com
Osobe

Will Smith poriče brak Jade Pinkett Smith o aferi Marc Anthony

Will Smith poriče brak Jade Pinkett Smith o aferi Marc Anthony

Will Smith negira Jada je imala aferu s Marc Anthony

Will Smith je negirao izvještaje da je njegov brak sa Jada Pinkett Smith je na stijenama.

42-godišnji zvijezda objavila je izjavu jučer preko njegovog publicista nakon što je izvještaj u američki časopis In Touch Weekly tvrdi da je par, koji su u braku 13 godina, su odvojeni.

Pisalo je: "Iako smo voljni da odgovore na ove vrste novinskih izvještaja, glasine kruže oko našeg odnosa su potpuno lažne I dalje smo zajedno, i naš brak je netaknuta.".

Izjava je ubrzo pušten na slobodu nakon Jada Pinkett Smith je bio prisiljen da negira glasine da je imala aferu sa J-Lo 's ex, Marc Anthony - njen partner je i ljubav interes u emisiji Hawthorne.

"Sve glasine o Marc Anthony i Jada su lažne. Potpuna neistina", Jada je glasnogovornik, Karynne Tencer, rekao je. "Što se tiče [izvještajima split između] Will i Jada, ja ne komentirajući na njihov privatni život."

Prema izvještajima, nekoliko su sada uključeni njihovi pravni tim i odlučite šta pravac djelovanja da se protiv magazina.

Predstavnik za Anthony i rubbished tvrdnje, rekavši: "Mi nedvosmisleno poriču. Dosta je dosta. Postoje obitelji uključeni, djeca uključena, prijateljstva su uključeni. Ovo nije istina."

23. Avgusta 2011. Godine, napisali smo...

A rep za Jada Pinkett Smith je negirao glasine da ona i suprug Will Smith se razdvajaju.

Američki magazin celeb In Touch Weekly da je par su razdvojeni nakon 13 godina zajedno.

Međutim, rekao je Jada portparol, Karynne Tencer, showbiz web stranica TMZ: "Šta In Touch koji je rekao ne znam ništa o tome... Lord Vraćam se u krevet?.".

U izvještajima doći kao iznenađenje, kao par nije dao nikakve naznake problema tokom nedavnom intervjuu za Architectural Digest magazina. Kada Smith je zatraženo da opiše 25,000sqft kuću par, on je rekao da je dizajniran bez "ćorsokake... Stvoriti beskonačan ciklus koji predstavlja ono što Jada i sam se nadala za našu ljubav".

Jada, rekao je magazinu "jer će i mene ovaj dom je uvijek duhovno nastojanje smo vrlo zemljani, organski ljudi htjeli smo da napravimo porodice utočište, nešto što je ručno i prirodno kao moguće, nešto što povezuje natrag u.. Zemljišta.

"Šta god da postane, zanatstva će uvijek predstavljati našu sindikata i ljubavi naše porodice."

Par se oženio 1997. Godine, i imaju zajedno dva poznata djecu - Willow i Jaden Smith.

Će također ima sina, Trey, iz prethodnog braka sa bivšim modnim student Sheree Zampino 1995. Godine.

ŠOKANTNO A-LIST špagu

IZVOR: TMZ

Šokantno A-List dijeli