Wow: FKA vešti čine njen debi na TV-u na Tonight Showu | BA.rickylefilm.com
Osobe

Wow: FKA vešti čine njen debi na TV-u na Tonight Showu

Wow: FKA vešti čine njen debi na TV-u na Tonight Showu

FKA grančice čini njen US TV debi na The Tonight Show

FKA grančice preuzima svijetu - i njen posljednji nastup je bio masivan, kao što je bio njen američki TV debi. A gdje drugdje da počne svoj Stateside karijeru nego na The Tonight Show with Jimmy Fallon?

Britanski pjevač, koji se zabavlja Robert Pattinson i koji je prošle sedmice usko propustili Mercury Prize, odigrala pjesmu Two Weeks u emisiji nakon toplu dobrodošlicu od domaćina Jimmy Fallon.

Jimmy predstavio zvijezda, govoreći gledaocima: ". Naš sljedeći gost je jedan od najpriznatijih albuma godine sa svojim debi LP1 Ona čineći je američki TV debi s nama večeras!"

Nakon STANDOUT FKA grančice-a, neobične performanse, Jimmy uzviknuo: "Oh čovjek, oh moj Bože, ja sam tek vidio ništa slično!"

Gledajte FKA grančice radi nje na pozornici magic ispod:

U srijedu 24 septembra 2014. Godine, napisali smo.

FKA grančica je jedan od najsretniji cure na svijetu u ovom trenutku - ona se zabavlja Robert Pattinson, a mi smo ga volim. Mnogo.

Par je čak primećen ove sedmice držeći se za ruke. SOB.

Ali najbolji način da prevaziđemo ljubomora je da upoznaju nekoga, naravno - pa smo sastavili listu sve što trebate znati o Miss grančice (za početak, šta FKA čak stoji?).

FKA grančice nije njeno pravo ime (duh)

FKA pravo ime je Tahliah Barnett, a ona je postao poznat kao grančica zbog načina na koji joj je zglobove puca. FKA je skraćenica za ranije poznat kao, i dodan je u njeno ime fazi jer drugog umetnika pod nazivom grančice (ozbiljno, nikad nismo mislili da ime može biti tako popularna) žalili njoj kradu ime.

Grančice je engleski

FKA grančice odrastao u Gloucester kao jedini mješoviti trka djevojka u svojoj katoličkoj školi.

Grančice igre

Kantautor je plesač, a radio je kao back-up plesačica za Kylie Minogue, Jessie J, Taio Cruz, Ed Sheeran i Plan B.

Grančice je moderan

FKA grančice se ne boji da rock neke drugačije i neobične izgleda - i letimičan pogled na nju Instagram profil pokazuje da ih je vuče akciju perjanica.

Grančice je u odnosu na neka velika imena

Grančice je u odnosu na Kanye West, James Blake, Frank Ocean u da radi stvari na svoj način i 100% kontrolu nad njen lik i vizije.

Grančice voli maženje

U intervjuu za The Guardian, FKA grančice priznao da je "Ja sam kao, 'Bagsy biti malo žlicom!' svaku noć!" Mi bismo isto, ako R-Pattz je bio naš veliki kašiku.

Grančice se uspeti velike

Grančice je istaknut na Billboard 14 umjetnika gledati u 2014 - i uvijek su ga kako treba.

Grančice ima veliki broj fanova

Iako ste možda je upoznao sa njom kao Robert 's novim squeeze, grančica ima prilično veliki broj fanova fanova koji vole njen neobičan zvuk: joj muzičkih spotova za vode i ja Two Weeks već zaradila milijune hitova.

Grančice ima prilično strašan glas

Ako već niste preuzeli glazbu grančice i postaju potpuno ovisna o svojim neobičnim zvukom i neustrašiv (ponekad tres, tres nepriličan) lyrics, možete čuti njen neverovatan glas na Live Lounge, gdje je pokriven Sam Smith je Stay With Me:

Grančice nominovan je za opterećenja nagrada

FKA grančice debi album LP1 je nominiran za Mercury Prize, a sada je za tri nagrade na MOBO Awards 2014: Najbolji ženski, najbolji Newcomer i Najbolji spot za dvije sedmice.

Grančice i Rob izgledaju kao da su postaje prilično ozbiljna

Priča se da je par su "službeno stavku" nakon što je predstavio zajednički poznanik, sa prijateljima otkriva da je par su "prilično šašav" i "imaju velike kemije zajedno" - ". Rob je stvarno voli" i da Mi ćemo zadržati naše tkiva u neposrednoj blizini kao rukom drži slike stalno izlaze.

Kako naših omiljenih parova sastali 💘