X Files TV povratak sa Gillian Anderson i David Duchovny | BA.rickylefilm.com
Osobe

X Files TV povratak sa Gillian Anderson i David Duchovny

X Files TV povratak sa Gillian Anderson i David Duchovny

The X-Files preporod počinje na TV-u večeras!

Prošlo je 13 godina od Muldera i Scully su bili na našim ekranima - a sada, konačno, jedan od najvećih dua TV-a su se vratili.

Sezona 10 The X-Files počinje na kanalu 5 večeras u 21:00 - sa Gillian Anderson i David Duchovny reprizirati svoje legendarne uloge. To počinje s bivšim agentima FBI-ja se ponovo okupili po voditeljka, koji želi svoje pomoći izložiti mysteriours i zlokobno organizacija koja misli kontrolišu američki narod. To je klasična teritorija X-Files - i ako ništa drugo prikolice da prolaze, ima dosta nostalgije za hardcore fanove.

Sezone premijerno dolazi nakon otkrića da je Gillian Anderson je da se bori da se plaća ista kao Duchovny - nakon što je ponudio pola iznosa od svojih muških ko-zvijezda. (Da, WTF je to bilo?) U razgovoru za Daily Beast, rekao je Anderson:

"[I] n tu klimu žena govori o realnosti [nejednake plate] u ovom poslu, mislim da je važno da to bude čuo i izrazio. Bilo je šokantno za mene, s obzirom na sav posao koji sam radio u prošlosti da nas u biti pošteno plaćen. Radio sam naporno prema tome i na kraju dobio negdje s tim [.] i onda se ponovilo! ja ne znam šta da kažem o tome. "

Platiti sporova na stranu - ne možemo čekati da se putovanje natrag u čudno i divno, extraterrestial svijet The X-Files.

25. Marta 2015 pisali smo.

Ranije ove godine pitao da li bih da vidim The X-Files povratka i nevjerojatnih 89% vas pristala. Pa Mulder i Scully navijača, imaš želji.

To je potvrđeno od strane Fox TV da će biti reboot hit TV emisije.

Kultnog sci-fi serija prvobitno ran 1993-2002 i istaknuta kultni FBI-duo, specijalni agent Dana Scully (Gillian Anderson) i specijalni agent Fox Mulder (David Duchovny), koji su jednostavno poznat kao Mulder i Scully. Njih dvojica će reprizirati svoje uloge, a mi smo za jednu ne mogu čekati da gledam.

Originalni kreator Chris Carter će biti na čelu kada je proizvodnja počinje ovog ljeta.

"Ja mislim da je to 13 godina komercijalne pauze.

"Dobra vijest je svijet samo je dobio toliko stranac, savršeno vrijeme da kažem ovih šest priča."

Dana Walden i Gary Newman, Fox Television Group, je rekao: "Imali smo privilegiju da radim s Chrisom na svih devet sezona The X-Files - jedan od najisplativijih kreativna iskustva naših karijera - i ne možemo biti više uzbuđen ponovo istražiti taj neverovatan svet sa njim.

"The X-Files nije bio samo plodonosni šou i za studio i mrežu, to je svjetski fenomen koji su oblikovali pop kulture - ipak je ostao pravi dragulj za legije navijača koji su ga prihvatili od početka.

"Malo emisije na televiziji su se izvući, kao što posvećen fanovima The X-Files, a mi smo u ekstazi da im u narednih uzbudljivo poglavlje Mulder i Scully su ih čekali."

To se još nije poznato kada će se emitirati na TV-u.

Najbolji TV parovi EVER (koji želimo bili zajedno IRL)