X-Men Dark Phoenix: Jessica Chastain igra se Lilandra | BA.rickylefilm.com
Osobe

X-Men Dark Phoenix: Jessica Chastain igra se Lilandra

X-Men Dark Phoenix: Jessica Chastain igra se Lilandra

Jessica Chastain u pregovorima da se igra Lilandra u X-Men: Dark Phoenix

Plus, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender i timski sve postaviti da se vrate

Jessica Chastain je uzimajući joj prostor igra ponovo: ona je u pregovorima za reprodukciju antagonist u novom X-Men film, Dark Phoenix (dobro, jedan od njih!).

Jennifer Lawrence (Mystique), Michael Fassbender (Magneto), James McAvoy (profesor Xavier), Sophie Turner, i Nicholas Hoult (Beast) se sve vraća za četvrti film u ovoj seriji franšize, koja vidi Turner lik, telepatija Jean siva, preuzela je Phoenix sile.

'Dark Phoenix' je ljubitelj favorit priču u Marvel Comics, te da je posljednji doveo na ekran u 2006. Godini je X-Men 3: The Last Stand.

Grey je prevladati Phoenix sile, koja uveliko proširuje joj moći. Međutim, kada je Phoenix sila pretvara opasan, budući Grey je neizvjesno kako je dobija svjetski uništavaju sila.

Ako je Jessica Chastain je glavni negativac u #XMenDarkPhoenix pretpostavljam da je Lady Mastermind ili Lilandra pic.twitter.com/wfpj7kAVit

- Charlie Schneider (@AwesomEmergency) 14. Juni 2017

Chastain je u pregovorima da se igra Lilandra, lider Shi'ar carstva, koji ima iskustva razornih sila Phoenix sila, a gura za Grey uništenja da spasu sveta - X-Men u svemiru? Da molim!

Međutim, navijači koji su pročitali strip podižu obrvu na Lilandra se opisuje kao negativac filma u originalu vijest, s obzirom da je to jako Dark Phoenix koji je neprijatelj u stripovima.

Usput: #Lilandra NIJE villain.Movie se zove #DarkPhoenix i Lilandra je negativac? koji je na Eath napisao da? lol.

- X-Men SAGA (@XMenSaga) 14 jun 2017

Zanimljiva činjenica: Lilandra čak ima zla sestra, Deathbird. Lilandra nije negativac, momci!

Simon Kinberg, koji je napisao i producirao dva filma u franšizi X-Men, X-Men: Days of Future Past i slabo primljen X-Men: Apokalipsa, kao i proizvodnju Deadpool i Logan, je postavljen da bi njegov režiserski debi na filmu. On je svakako bio uključen u seriju za dugo vremena, ali to je i dalje prilično boli da on dobije hit za svoj prvi redateljski izlet, ali to je Patty Jenkins 14 godina nakon osvajanja Charlize Theron Oskara za Monster prije nego što je dobila Wonder Woman, ali to je u redu, ti idi i napraviti svoj redateljski debi na X-Men.

Dark Phoenix je trebalo da bude objavljen 2. Novembra 2018. Godine, sa još dva filma Marvel zbog prvi. Deadpool 2 1. Juna 2018. Godine, sa X-Men spin-off Novi Mutanti od April 13, 2018.

Pogledajte naš razgovor o feminizmu i Miss Sloane sa Jessica Chastain

I dok čekamo Dark Phoenix, evo sada je filmske hitove na putu

Ljeto hit filmova za 2017. Godinu