XX suzbijaju Killers Runaways Karin Park - muzički spotovi i recenzije | BA.rickylefilm.com
Osobe

XX suzbijaju Killers Runaways Karin Park - muzički spotovi i recenzije

XX suzbijaju Killers Runaways Karin Park - muzički spotovi i recenzije

MUSIC: Ove sedmice smo Loving...

Dobiti prvo slušanje The XX je sjajan drugi album, koegzistencija. Plus, najnoviji iz Metronomy, The Killers, Karin Park i Rebecca Ferguson...

XX

Track: Various

Od: koegzistencija, Mladi Turci, od 10 Sep 2012

Mislili smo da ništa nije moglo vrh euforične pop savršenstvo to je bio Barclaycard Mercury nagrade XX. Ali XX drugi album, koegzistiraju za sve svoje Cure-izama, elektronski dodatke i tamnije, ljubavi-cinični tonovima, izgleda kao starost dolazi-of-za grupe u Londonu. Od ljepote srceparajuće otvaranja staze Angels (koji možete slušati na dolje) kroz ambijent, tympani-prožet otkucaja Reunion i sporo progresivno Swept Away, bend uistinu savladali značenje "dinamike" sa ovako daleko moodier , promišljena rekord. Ali su izgubili ništa od sjaj u tome. Nabavite pretpremijeru ovdje, gdje možete stream album u cijelosti. Ili još bolje, kupite ovdje kada je objavljen u ponedjeljak.

Metronomy

Track: Various

Od: Latenight Tales, Out Now

Ako već niste au fait sa Latenight Tales seriji, koja priziva neka od najpoštovanijih svjetskih umjetnika da kopaju duboko u svoje rekord zbirki i povući zajedno njihov krajnji kasno u noć Playlist, tada dopustiti elektro legenda Metronomy da vas upoznam. Joseph Mount doprinosi poklopac Metronomy Jean Michel Jarre legendarni instrumentalni komad, Hypnose, među njegovim izbor, koji uključuje i melodije iz Outkast, Autechre i Cat Power. Želim da znam šta mu drži budnim? Odemo kopiju. I pročitajte ekskluzivni miks iz zapisnika ispod, previše.

Ubice

Track: Runaways (9 septembar)

Od: Battle Born, Island Records, od 17 Septembar 2012

Samo bog blagoslovi The Killers i njihove beskrajne sposobnost pisanja kultni rock melodije. Runaways je prvi singl sa svog novog albuma, Battle Born, i dolazi - u pravom 80-duh smo sigurni da namijenjen za to - samo u vrijeme za njih da objavimo gigantski UK stadion turneju u studenom. Video za to, što možete gledati na sadržaj svoje srce ispod, ima jako puno Brandon lice. I nikada ne zasiti to lice. To je win-win u našim knjigama.

Karin Park

Track: Thousand Loaded Guns

Od: Highwire Poezija, State Of The Eye, Out Now

Šta? Nismo pisali o švedski elektro-goth umjetnika Karin Park za najmanje nedelju dana. I to je jedan od naših omiljenih staza od nje zastrašujuće tamno album Highwire Poezija, previše. Govoreći za nas na predstavljanju svog CRYSTALLIZED kampanje SWAROVSKI nekoliko tjedana, Karin nam je rekao pesme: "Hiljadu Loaded Guns je prva pjesma koju sam napisao za album, a prvi koji sam kupio u Velikoj Britaniji tekstovi oko. Nemoguć ljubavna priča, u kojima postoji toliko strasti i toliko napetosti da se nekako čini nemoguće. " Pazi na nju zaključati njen brat David (dalje nosi to isto Slayer T-shirt, možemo dodati), u prtljažniku ispod.

Rebecca Ferguson

Track: Backtrack (14. Oktobar)

Od: Heaven, Syco, Out Now

Da, mi smo i dalje impresionirani. Classiest izvoz The X Factor je, Rebecca Ferguson, se vratio s još jednog odličnog numere iz deluxe izdanje svog hvaljenog debija, Heaven. Opet, ona prkosi preferencije žanr i uzrasta sa ovom hrabro, duševan R'n'B melodiju, garantovano ubrizgati neki post-break-up get-up-and-go u čak najviše vole umorni od slušatelja.

Pročitajte naš INTERVJU sa malo MIX OVDJE

PREGLED - Azealia Banks i FOO Figters WOW u čitanju Festival 2012

Poznati na festivalima - SVE SLIKE

FESTIVAL FASHION - shop naših PICK OF THE BEST kupuje