Zayn Malik Perrie Edwards vjenčanje Vjenčanje vijesti | BA.rickylefilm.com
Osobe

Zayn Malik Perrie Edwards vjenčanje Vjenčanje vijesti

Zayn Malik Perrie Edwards vjenčanje Vjenčanje vijesti

Zayn Malik odgovara na Perrie vjenčanje glasine

Oni navijači One Direction žalosti da Zayn Malik je sri Perrie Edwards sada da imamo super četvrtak - u Boyband zvijezda nije u braku.

[Instagram id = "qe5qZOqQIg"]

Glasine o tajnom vjenčanje širi kao požar preko Interneta nakon Zayn napravio svoj Instagram strana, i zajedničkim tren ga nosi prsten na svojoj svadbi prst.

"Perrie i Zayn nisu u braku. Na slici je prikazan njegov angažman prsten" portparol pjevač rekao MailOnline.

Mjuzikl golupčići se počela baviti u avgustu prošle godine - i vest kada je Perrie primećen nosi prsten na One Direction je This Is Us svjetsku premijeru. Tako da možete shvatiti zašto su svi mislili da ne bi bilo tajno vjenčanje. Čovjek-gagement prsten je takođe nije bilo viđeno - iako su neki orao očiju 1D navijači iskopali sliku Zayn nosio srebro bend ranije ove godine - i Perrie je i pukao nosi sličan prsten.

U svakom slučaju, Zayn i Perrie još nisu u braku - ali kada to učine, Perrie će biti dizajniranje svoju haljinu.

"Definitivno želim dugim rukavima znam točno što želim, pa sam projektiranje ga i uzimajući ga napravljen od nule Nije da ne mogu izvući Idem Jade to učiniti..." - rekla je The Mirror. "Ona će ga izvući i ja ću da ga nekome da." IZVOR: MailOnline

U srijedu, 16. Jula 2014. Godine, napisali smo.

Fanova One Direction: Imamo dobre i loše vijesti za vas. Dobra vijest je da je Zayn Malik je konačno napravio svoj Instagram račun javne, a ne privatne - i loša vijest je da je 1D hottie može biti isključena na tržištu zauvijek, kao brz stabljika svog profila otkriva sliku:

[Instagram id = "qe5qZOqQIg"]

Yup - je da Zayn nosi vjenčani prsten?

21-godišnja pjevačica je angažiran Little Mix Perrie Edwards od avgusta 2013. Godine - mogli su vezali čvor bez bilo koga od nas primetio?

I pogled na nedavne slike Zayn zaručnica sugerira Perrie takođe ima nešto na njen prsten prst...

To je gotovo previše! Nadamo se da će oni barem imaju neke slike tajne 'veze s nama... Na Zayn je nedavno javno Instagram naravno.

Pssst! Secret Celebrity Vjenčanja