Zejn i Sia Dusk Till Dawn video | BA.rickylefilm.com
Osobe

Zejn i Sia Dusk Till Dawn video

Zejn i Sia Dusk Till Dawn video

POGLEDAJTE: Zayn je novi spot za Dusk Till Dawn nude Sia

On se vratio, a falsettos su bolje nego ikada 🎤 😍

Nakon tjedan dana nas teaseling, Zayn je konačno pala je spot za novi singl 'Dusk Till Dawn' featuring Sia, a mi smo OBSESSED.

Pesma je prvo izdanje iz željno očekivani drugi album 24-godišnje zvijezde nakon njegovog odlaska iz jednog pravca i to je sigurno reći da je izvadio sve prepreke za prateće vizuale. U režiji niko drugi nego Mark Webb, čovjek koji stoji iza Blockbuster pogađa 500 dana ljeta i The Amazing Spider-Man, video djeluje kratkom akcijskom trileru glumi Djevojke glumica Jemima Kirke, i naravno, Zayn.

Check it out ispod.

Kao i svaki dobar pljačku film, video ima gunfires, eksplozije, rasa automobil i vrlo [i] jako [/ i zgodan tajni agent (hi, Zayn).

Međutim, osim Zayn genetski blagoslovljen lice (što je očito vrhunac), štand trenutak u video je scena u kojoj čovjek viče zlostavljanja u Zayn lice. On kaže: "Tvoje ime je blato na ulicama, Oh, ja znam ko si ti", na koje Zayn jednostavno odgovara sa "Ti me ne znaš." Fanovi su uvjereni ovu poruku mrzitelji, i medija koji tvrde da znaju ko je on.

Man: Znam ja ko si areZayn: NE ZNATE MEI nadam se svi shvatiti njegovu por n šta ko da kažeš da nam #DuskTillDawn @rodgermaIik pic.twitter.com/gMo6zm1gIr

- entertainer🍸esraa (@zjm_strong) 7. Septembar 2017

Kao za pjesmu, to nam daje mnogo više od Sia vibracije od alternative R & B zvuk Zayn je postao poznat po nakon što je debitantski album, Mind mina, ali mi se ne žalim. U stvari, ne možemo dobiti dovoljno. A ni ostatak svijeta.

[Twitter id = "905775288512004096"]

Jutra do mraka je vrsta SONG slušaš NA PONOĆ vožnje automobilom sa svojim najboljim prijateljem #DuskTillDawn

- 🌻 (@noahalmurbati) 7 Sep 2017

Savršena pjesma, savršena glazba video. Tako smo ponosni na tebe Zaynie. Ne mogu naći ništa reći 💕 @zaynmalik #DuskTillDawn

- Beyza voli mr.styles (@beyzaecea) 7. Septembar 2017

Koji je spasio muzičku industriju #DuskTillDawn pic.twitter.com/RH0zomjDTo

- z2 (@letzaynbreathe) 7. Sep, 2017

Govori o svom novom albumu, Zayn rekao Vman časopis: "Osjećam se kao da mi pisanje pjesama definitivno razvio Samo zato što sam to radio toliko osećam kao pjesme su malo organizovaniji, gdje sam se osećao kao prije, da.. Um Moj je bio ideja. Zato sam ga nazvao um Mine, jer je to bila ideja koje sam imao da sam ugasi. Ovo je još promišljen. Morao sam više vremena za obradu sve i proći kroz sve to. To je evolucije. "

Pa, donijeti na evoluciju!

26 stil lekcije iz Zayn Malik