Zoella zarade i plate su otkrivene | BA.rickylefilm.com
Osobe

Zoella zarade i plate su otkrivene

Zoella zarade i plate su otkrivene

Mjesečne zarade Zoella će vas oduševiti

Ako će vas išta iskušava za dizanje u svoj posao, te da nastavi karijeru u vlogging, to je to - Zoella zarađuje 50 € mjesečno.

The Sunday Times objavio nove brojke račun, navodeći da je 25-godišnja YouTube zvijezda zaradila gotovo 400 € u osam mjeseci do novembra 2014. Godine - tako da možemo samo zamisliti kako je ta brojka se povećala od tada.

Zoella lansirala svoju vlog 2009. Godine, a ona je od privukao je više od 10 milijuna YouTube sljedbenika - to je više nego Beyonce. Njen debi knjiga, Girl Online, razbio evidencije jer je najbrže prodavani knjiga u povijesti, što premašuje i JK Rowling Harry Potter. Njena ljepota linija je također veoma popularan. Prošle godine, Madame Tussauds podigli Voštana figura u njenu čast.

Pa kako vi to svijetu vlogging napraviti? Pročitajte naš vodič da postane YouTube zvijezda ovdje.

IZVOR: The Sunday Times

1. Septembra 2015. Godine, napisali smo.

Zoella je pogodila od 9 miliona pretplatnika na YouTube-u - i njeni fanovi su toliko uzbuđeni za nju!

GLAMOUR favorit, lijep Zoe Sugg (također poznat kao Zoella), otkrila je da je ona završila veliku prekretnicu u karijeri - ona je pogodila 9 mil oznaka na YouTubeu.

Ona je napisao na Twitteru: "WAAAAAAAAAAH Tu je sada 9 MILIONA tebe sam tako zahvalan i zahvalan za sve vaše stalnu podršku i ljubav!.."

Ona je kasnije na tviteru: "Ja sam još uvijek u potpunom šoku da toliko ste pretplaćeni na malo stari ja ☺ xxx!"

Fanovi brzo dijele svoje poruke čestitke, sa # CongratsOn9MillionZoe uskoro trend na Twitteru.

Zoe 's dečkom Alfie i pridružio u na pohvalama, uzimajući na Instagram sa lijepom snimak njegova djevojka, a uz naslov: to: "Čestitam mala (@zozeebo) 9,000,000 subscribersI'm tako ponosna na tebe! "

Ako volite Zoella, pobrinite se da gledati našeg intervjua s njom, gdje smo poslali 9-godišnjeg super-fan Lily roštilj njom.

Zoella, želimo svoju kosu!