Zooey Deschanel i Tommy Hilfiger - kolekcija dizajnera | BA.rickylefilm.com
Osobe

Zooey Deschanel i Tommy Hilfiger - kolekcija dizajnera

Zooey Deschanel i Tommy Hilfiger - kolekcija dizajnera

SEE CRTICE: Zooey Deschanel je Hilfiger haljina dizajn

New Girl glumica Zooey Deschanel je dizajnirala kolekciju haljina za jedan od kamena temeljaca američki modni, Tommy Hilfiger.

Dođite spusti da vidi prekrasna skice dizajna.

Nije sadržaj sa svojim super uspješnu glumačku karijeru, 34-godišnja TV zvijezda udružio sa dizajnerom da se stvori kapsula liniju od 16 haljina (svaka nazvana po njoj najbolji prijatelji) pozvani da Tommy, Od Zooey, inspirisan njihove zajedničke uvažavanje vintage mode.

U razgovoru za ženska Wear Daily, Zooey, koji su se sastali gospodin Hilfiger preko zajedničkog prijatelja, objasnio je inspiracija iza njihovih novo partnerstvo: "Ja sam modni fanatik, a ja sam uvijek u potrazi za novim načinima da se uključi berba, ženskog komada u svoje ormar. Tommy i ja dijele mnoge iste inspiracije - old-school glazbe, klasičnih filmova i stare ikone Hollywood - i njegovim vođstvom tokom procesa dizajna je pomogao da stavi stvarno jedinstveno preokret na svakom komadu ".

Mr Hilfiger objasnio više o svojim prvi sastanak: ".. Nosila je ovo berba kombinezon pohvalio sam joj na tome, a ona mi je rekla kako voli vintage Nekako, razgovor je otišao iz ljubavi vintage eventualno radi kolekciju kapsula s njom." Da je samo naša šansa susreta pretvorio u dizajner modne linije.

Mr Hilfiger je nastavio da prenese neke specifičnosti o predstojećim linija: "Oni su šezdesetih inspirisanu kratak haljine Postoji puno crvene, bijele i plave, ali učinjeno na Zooey način sa zanimljivim detaljima i zavodljiva tkanine su vrlo Jean.. Shrimpton i Twiggy -. Stvarno iz šezdesetih godina u Londonu to nije nešto što bi inače stavili u našem redovnom sportska odjeća linija - možda bismo se po uzoru na šezdesete za pistu, ali to je novi način gledanja na zabave, američki klasika. "

S obzirom na našu ljubav za vlastite retro stilu Zooey, mi se radujemo pokušaja da ga ponovo kad zemlju naplate na Macy 14. Aprila, a na Tommy.com od 21. Aprila.

IZVOR: WWD

The Ultimate Guide To Vintage Šoping