14 stvari koje radi kad ne gledate | BA.rickylefilm.com
Šminka

14 stvari koje radi kad ne gledate

14 stvari koje radi kad ne gledate

14 stvari koje radi kad ne gledate

Nemojte se iznenaditi ako vas uhvatiti ga igraju oko salonu i igranje sa kosom ravnanje, kaže Christian Koch. Upozoreni ste.

1. Postajemo Delia Bilo da baca 145 sastojke u pometnju SRJ, ili pokušaj da se najveći sendvič na svijetu, svi mi mislimo da smo Hestons-u-čekanja. Moje najbednije izmišljotina? Yuletide Pasta (sastojci: klice, Turska i rakija). Probao kao strašno kao što zvuči.

2. Mi osmisliti potpuno besmisleno liste pesama Misli 'Speed ​​Metal '92 -'95 "i" Majčin dan MegaMix'.

3. Mi donosimo odluke Ona je otišla? Sjajno. Sada mogu zamijeniti one cvjetne jastučnice / otkazati večeru s njom karte mentalno sestra / knjigu footie za iznenađenje godišnjicu pauzu.

4. Mi smo pročitali Mags Oni su veliki uvid u špageti-poput nered neuroza da je žena mozak.

5. Zanemarimo higijena trenutku vašeg leđa okrenula, mi se povuku u Feral Ogres - njuška naše prdne, miješanje u našim boksericama i ishranu u našem nozdrve.

6. Mi smo postali tajno stidljiv oko djevojke Misliš da smo sigurni. U stvarnosti, mi smo socijalno nesposobni 14-godišnjaka, u stanju da razgovaram sa prilično konobarica ne pocrveni.

7. Mi idemo na trčanje Osim ponekad samo kažemo da je i gledati Jeremy Kyle umjesto.

8. Mi maštaju skippering Engleskoj smo se nadima trzaje shopping vratio iz Tesco, ali većina od nas veruju da će doći dan kada ćemo dobiti poziv od Fabio Capello.

9. Mi koristimo svoj skup toaletne Molton Brown sapun oseća fantastično. I naša kosa nikada nije izgledala tako dobro, jer smo počeli ispravljanje ga.

10. Mi sprijateljio sa newsagent..and susjedima, raznosač novina i lokalnih skitnica. Imamo eskadrilu saveznika na pragu bez znanja da vas.

11. Mi smo zemljište fantazije vjenčanje na neki cveće, mi ćemo se na posao organizira najveći party od Geldof djevojčica najnovije Bungalov 8 udarac-out.

12. Mi plešemo po dnevnoj sobi Što bi moglo biti bolje nego izbaciti stereo i tresla oko u samo bokserice i Ray-Ban?

13. Mi stabljika bivšima na Facebooku smo se kretali kroz albuma njenih prijatelja 'dok ne nabasa slika od naših bivših ljubavnikom. Onda osjećati samozadovoljan smo sleteli bolji devojka (iskren).

14. Mi barata sa našim genitalijama krugu od 10 sekundi nakon zatvaranja vrata, vi ispitujete naše muškosti u ogledalu ili Loafing ispred TV-u sa rukama u pantalone. Hvala Bogu nema CCTV.