Blazin Squad Reunion Tour | BA.rickylefilm.com
Šminka

Blazin Squad Reunion Tour

Blazin Squad Reunion Tour

Evo slika Blazin 'Squad sve zajedno po prvi put u posljednjih deset godina

To je povratak sezona za Noughties boy bend.

Otok ljubavi zvijezda Marcel Somerville izgledao sretniji nego ikad ove sedmice je ponovo sa svih deset članova njegove noughites pop grupe, Blazin Squad.

Uzimajući na Instagram, 31-godišnji ITV2 zvijezda zajedničku sliku najjačim sastavom predstavljaju ponosno zajedno uz natpis: "U početku je bilo 2 palube i mikrofon, na kraju #blazinsquad je stajao sam.

Grupe su navodno primali beskrajne ponude iz glazbene etikete i promotori od Otok ljubavi favorit pojavio na hit ITV2 šou. Oni se trenutno planira da predstavi novi materijal, kao i skidanje na turneju.

Tokom svog boravka u emisiji, Marcel pucao na popularnosti u nedelju jedan gledatelja smatra da je urnebesno da je stalno govorio svojim kolegama otočani (u privatnom) da je bio u Blazin Squad.

Ubrzo nakon toga, internet je preplavljen mema i smiješno tweetova o njemu, ali čini se da Marc je postavljen da se poslednji smejati sada.

Blazin Squad, koji su najbolje poznati po svojim 2002 hit 'Crossroads', trenutno imaju pet izgled svirke dobio žuti karton u periodu od avgusta do novembra. Ali su članovi Chris McKeckney aka Melo-D i Oliver Georgiou aka Freek su otkrili da postoji puna turneju na putu.

U razgovoru za The Sun, Chris je rekao: "Ako možemo učiniti da se to dogodi, onda ćemo."

"To mora biti učinjeno na pravi način, ali mi nismo protiv toga. Mislim da je prva stvar je da smo mi radili nekoliko emisija, tako da se da na turneji, ako bi se učiniti ništa što bi biti prva tačka poziv, pogledajte kako to ide onda ko zna. "

"Releas [ing] novu glazbu ne bi bilo ni sa stola", dodao je on.

Međutim, oni su tada objasnio da je okupljanje ne može imati svih deset članova tima.

"Postoje razgovori i ponuda, ali moramo pričekati i vidjeti o Marcel vremena u vili i imaju razgovor", rekao je Oliver.

"Imali smo izdavačkih kuća, imali smo promotori i susrete sa raznim ljudima. Postoji mnogo dnevnika za razmatranje, puno ljudi uzeti u obzir, ne radi se samo dvoje ili troje ljudi, to je deset dnevnike uzeti u obzir i da je prošlo dosta vremena od kada smo to uradili kako treba, tako da postoji mnogo opcija odvagnuti.

"To je jedna stvar - to je odlučujući faktor.

"Ako je to nešto što možemo učiniti dogoditi i radi oko svima onda hoćemo."

Nešto nam govori Marcel će biti više nego za ovo!

Love Island takmičara: tada i sada (pripremiti bojati 😬)