Bolje pozvati Saul Netflix TV emisiju - Walter bijeli za povratak - Netflix vijesti | BA.rickylefilm.com
Šminka

Bolje pozvati Saul Netflix TV emisiju - Walter bijeli za povratak - Netflix vijesti

Bolje pozvati Saul Netflix TV emisiju - Walter bijeli za povratak - Netflix vijesti

Walter White će se pojaviti na Better Call Saul?

Velika vijest za Better Call Saul navijača: Walter White je rekao da se pojavljuju u drugoj sezoni emisije.

Da, to je u redu, svima omiljena meta-miješanje anti-heroj Walter White iz originalne serije Breaking Bad može biti gostovanjem u narednim epizodama uspješnog prequel.

Vince Gilligan, koji je stvorio i emisije, rekao je za Daily News da je Bryan Cranston bi se mogli vratiti igrati zloglasnog Walter White u drugoj sezoni Better Call Saul.

Tvorac je rekao sljedeće o mogućem povratku:

"Moram biti coy.it bi šteta ako emisiji imao svoj run - nadamo se vrlo duge staze -. I on [Walter White] nikada nije pojavio..."

On je nastavio: "Svi od divnih likova koji eventualno pojaviti na Better Call Saul će se pojaviti kada je većina organske i ugradnje na pripovjedanja Better Caul Saul i kada možemo razraditi zakazivanje s glumcima."

Bryan Cranston je i priča da se usmjeravanje nekoliko predstojećih epizoda. Fige!

Dana 27. Januara, pisali smo.

I dalje imaju Breaking Bad u obliku rupa u tvom životu?

Pa nadam se vijest da Breaking Bad spin-off Better Call Saul udari britanskoj televiziji 9. Februara će (malo barem) pomoći da zaraste.

Da, čovjek koji je rekao; "Ako ste dovoljno je počinio, možete napraviti bilo koju priču posao. Jednom sam rekao ženi da sam Kevin Costner, i upalilo je, jer sam vjerovao da" ima svoju emisiju. Što znači da mogu uživati ​​preko 10-tjedna u čistom Saul Goodman, advokat kriminalnog podzemlja i break-out zvezda Breaking Bad serije.

Set šest godina prije nego što Saul (Bob Odenkirk) preuzima meta kuha Walt i Jessie kao svoje klijente, pratimo priču o tome kako je većina iskrivljena pravnik na svijetu ima na takve vrtoglavih visina - predstavljaju više ili manje svaki negativac u Albuquerque (uključujući i Mike Ehrmantraut ).

The Breaking Bad kreatori Vince Gilligan i Peter Gould su iza Better Call Saul tako da postoji mnogo toga da se uzbuđen.

Gledati trailer ovdje.

Better Call Saul će biti dostupan za streaming na Netflix u ponedjeljak, 9. Februara i utorak 10 Februar, zatim svakog utorka u 07:00 vrijeme u Velikoj Britaniji.

Dana 20. Juna 2014. Godine, napisali smo.

Breaking Bad navijači, imamo dobre vijesti za vas: Prošlo je objavio da je spinoff, Better Call Saul, je naručen za drugu sezonu!

Mi smo stvarno sretni zbog toga, bez obzira na to nismo ni vidjeli prve serije još, koji izlazi 2015. Godine, a glume Bob Odenkirk kao spletkarenje advokat Saul Goodman, fokusirajući se na njegov život prije događaja svi tako dobro u Breaking Bad znam.

Nedavno je i prijavio da Bryan Cranstan također može biti što se pojavi u emisiji - ne možemo čekati!

Prva sezona, koja će biti u deset dijelova, snimanje je počelo u Novom Meksiku početkom juna, te se stvara proizvođača Breaking Bad, Vince Gilligan i Peter Gould.

Prvi pogled na AMC #BreakingBad prequel, #BetterCallSaul, premijerno početkom 2015. Godine, a već obnovljene za sezonu 2! pic.twitter.com/ySObOVQdVg

- AMC (@AMC_TV) 19. Juni 2014

Predsjednik AMC Charlie Collier je rekao: "U toku je proizvodnja na Better Call Saul, i ne možemo biti ponosniji, niti više uzbuđen, rad do sada."

"Mi se pridruže navijači u željne iščekivanju za ovu seriju, a danas smo sretno potvrditi da je naš početni Saul kako je za dvije sezone i ukupno 23 epizoda", nastavio je Charlie.

"Kada uvođenja bilo kakvih serije, posebno onaj sa DNK Breaking Bad, postoji bezbroj faktora koje treba razmotriti prilikom pazeći emisiji dobije lansiranja to zaslužuje. Ne pola mjere."

To će biti dugog čekanja za drugu seriju, koja će uslijediti početkom 2016. Godine, ali mi se već zuji.

IZVOR: BBC

U četvrtak, 12. Septembra 2013. Godine, napisali smo.

Postoji tračak nade za Breaking Bad navijača nakon emisije završava za još jednu sezonu kasnije ove godine.

Američka mreža AMC je objavio da planira na Breaking Bad spin-off prequel, na osnovu spletkarenje advokat Saul Goodman.

Better Call Saul ćete Bob Odenkirk vratiti i da će "fokusirati na razvoj" lika prije nego što je upoznao Walter White.

Smatra se da će novi šou biti više komičan nego Breaking Bad, ali ne i više detalja o tome kada je snimao počinje ili kada će vjerovatno biti emitovana su otkrivena.

Breaking Bad kreator Vince Gilligan nagovijestio rade prequel prošle godine.

"Volim ideju advokata koji će učiniti sve da ne ide na sud. On je uvek dešava da se nastane na stepenicama sudnice", rekao je on.

Bob Odenkirk je predložio još u u travnju da je spin-off može biti u radovima, rekavši: "Vince je još uvijek zauzet sa predstavom, tako da nismo razgovarali vrlo in-dubina o tome, ali je jasno misli da je to mogućnost.

"A ja sam sigurno mu je rekao da ako postoji neki način da se vidi više od Saul, onda bih bio sretan da to uradi."

IZVOR: BBC

Zabava 2015: The Ultimate Edit