Book Club: Preporučena čitanja - Senka noći | BA.rickylefilm.com
Šminka

Book Club: Preporučena čitanja - Senka noći

Book Club: Preporučena čitanja - Senka noći

GLAMOUR Book Club: Preporučena Reads

U potrazi za dobrim knjigu? Ne tražite dalje. Ovo je vaš one-stop shop za najnovije čita dobije tim razgovor GLAMOUR.com. Ako imate knjigu preporuka da dijele, ili postoji knjiga samo treba da nam kažete, posjetite www.facebook.com/GLAMOURBookClub i da se uključe u našoj Book Club.

Days Of Blood & Starlight Buy It Here Recommended by Rebecca Cox o čemu se radi: U knjizi dva Laini Taylora zahvata trilogije, naša junakinja Karou konačno ima odgovore o misterioznom svijetu da je ona deo. Ali uz znanje koji su (i šta) je ona zaista dolazi znanje srceparajuće da ju je izdao jedan je volela. U ovom epskom nastavku Kći dima i Bone, Karou našla u srcu divlje rata, gdje ne postoji dobro i loše, samo dva naroda pokušavaju da unište drugi. Može li ona oprostiti Akiva kao on slomi odanosti i bitke za otkup? Zašto smo Loved It: sam se svrab za nastavak Smoke & Bone od završetka prve knjige Laini u jednom grozničavom sedenje - i to je vrijedilo čekati. Druga rata je mnogo tamnija, s više epske bitke, patnje i gubitak, a oko pola puta sam počeo da se pitam da li Karou je dao nadu, i našao svoje ebbing daleko. Ali kraj je potpuno neverovatno - s twist da ste potpuno hvata iznenađenje, ostavljajući umireš da saznate šta se dalje dešava. Jedina mana je što sam sada kako bi zadržala sebe okupiranim do naredne knjiga je spreman. Hajde Laini! Read It: Negdje slobodna od ometanja - ova knjiga zaslužuje vašu punu pažnju

Merivel: Čovjek svog vremena Rose Tremain Buy It Here Recommended by: Charlotte Duck o čemu se radi: Postavite u 17. Stoljeću, ovaj roman je nastavak veoma popularnog i nagrađivanog, Restoration. Kao i njegov prethodnik, Merivel: Čovjek svog vremena centara širom Robert Merivel, srednjih godina kraljevski liječnik i dvorske lude, koji pokušava da se oslobodi njegovog opšteg nezadovoljstva koje ide na francuskom dvoru. Stvari ne baš ispalo kako je zamišlja, ali on ne ispunjava zavodljiv Madame de Flamanville, koji prijeti da će promijeniti njegov život zauvijek. Zašto smo Loved It: Izazivamo nikome da voli nepretenciozan, samo-omalovažavala Merivel. Da li je on žali na stanje njegovog crijeva ili pokušava da zaustavi kralja Charlesa II iz zavede njegovu kćer, njegova humor je uvijek tu, čak iu njegovom tamnije trenutke. Uprkos tome što je o "čovjeka svog vremena", Rose Tremain pametno korača na putu između moderne pričanje priče i istorijskom kontekstu, tako ova knjiga je jednostavan za čitanje, bez osjećaja od mjesta. Read It: Kada vam je potreban malo utješno - i dozu humora.

50 Shades Of Grey Ali to ovdje Preporučena: the GLAMOUR.com tim o čemu se radi: student književnosti Anastasia Steele je nespretan, stidljiv i ne zanima kod muškaraca. To jest, sve dok ona šalje njen cimer intervjuirati uspješan biznismen Christian Grey za studentski list. Intervju ide loše, ali ona ne može da ga skine svoj um, naročito kada se pojavi na njen rad i pita je. Kao što je ona počne padati za njega, Grey upozorava je da zadrži distancu i ubrzo saznaje da postoji tamna strana mu je da je ona možda neće biti spreman doživjeti. Dok kreću na strastvenu ljubavnu aferu, Christian uvodi Ana cijeli novi svijet bola i zadovoljstva: ali je li to dovoljno za nju? Zašto smo Loved It Rebecca Cox, Beauty Editor - "Dickens ovo nije Brilliant, lako za čitanje ljetne zabave: ovo definitivno je da sam bio previše neugodno čitati moje trilogije u vozu (prvog dana sam uradio, stariji... Žena počeo da čitam preko ramena - nikad više), ali sam kroz knjige u sunčanom vikend u vrtu i, bez obzira na rane rezervacije, ušao u priču i ubrzo je zakačio Ovo je fast-food ljeta čitanja: brzo, loše za vas i ekstra sočan Držite govori svojim prijateljima i kolegama da mrziš:.. Svi znamo da si žurili kući za sljedeću ratu " Charlotte Duck, zamjenik urednika -.. "Ima nešto čudno ovisnost o Pedeset nijansi sive Da, prvih 50 stranice su bolne, ali gurati dalje, a vi ćete se zahvatila u ljubavnu priču i ja sam uživala uočavanje Twilight cross-overa. (i strastveni navijači će pronaći mnoge) Ako sam iskren, našao sam scene seksa neugodno, a onda se uhvatio za glavu-dostojan, onda samo malo ponavljaju, ali, na kraju knjige; ste potpuno navijam za Anu i "Mercurial" Christian Grey da se zajedno. " Read It: Na plaži, u kadi, u parku: nigdje vruće

Kći dima i kost Laini Taylor kupite Evo Recommended by Rebecca Cox o čemu se radi: Karou balansira dva života: s jedne strane ona je normalna 17-godišnji student koji žive u Pragu, s druge strane, ona vodi poslove za đavolska stvorenje zove Brimstone - najbliža stvar ona ima u porodici. Ona nema pojma odakle je došla, ali ona je saznati. Zašto We loved it: Kada smo počeli čitanje, nismo mislili da ćemo suosjećati s Karou. Šta smo imali zajedničko? Ona je 17-godišnji umjetnik koji ima pristup želje, porodici stvorenja koja prikuplja zube, a posao obavljajući poslove širom svijeta prikupljanje kljove i zubi. Mi smo bili u pravu. Mi smo brzo uvučeni u čarobni svijet Karou je, tetovirane palme, plavom kosom i sve, a od trenutka kada je pljeskali oči na nju Dark Angel, bili smo potpuno kukast. Ostali smo cijelu noć čitajući o mračno i opasno Prag susreta drevnih ratova, i lijepe ljubitelje zvijezde prešli. Ne možemo čekati drugu ratu! Read It: U mraku i sumnjivim mrlje u svijetu (i pazi za plavokose djevojčice)

Da li ste ljubitelj Daughter dima i Bone? Tweet svoju preporuku / mišljenje o knjizi na @SmokeAndBone i svoju preporuku mogao imati na oglase za knjigu koja će nastupiti na Glamour.com od 5.! Za više detalja pratite @SmokeAndBone na Twitteru!

Shadow of Night Deborah Harkness kupite Evo Recommended by Natasha McNamara o čemu se radi: Nakon što je ispunio naša protagonista Matthew i Diana u potpuno sjajan roman Discovery of Witches, i gledao kako padaju jedni za druge bez obzira na sve razloge da ne bi trebalo ' t (i veruj nas postoje neke prilično velike one) sada prati par kao pređu vremena i prostora. Ka Elizabethan Engleskoj, par u njihovoj potrazi za osloboditi i kontrolu Diana je vračanje, vodi nas na istorijsko putovanje, najinteresantnije nas uvodi za različita ključna (i pravi) likova pod Elizabeth I vladavine. Parcela zgušnjava i još jednom Deborah ostavlja nam očajnički više nakon posljednje stranice. To je inteligentan čitanja koji kombinira povijest i fantazije sa maštu i jasan ljubavi likova i 15. Stoljeća u Engleskoj. Zašto smo Loved It: Mi smo opsjednuti All Souls trilogija i kada je drugi 'everythingwecouldhavedreamedof' ratu pala je na GLAMOUR smo pojeli ga u samo nekoliko blagoslovljeni-out dana. Ako je magija, vještice, vampiri, ljubav, požuda i vremena putovanja su tvoja stvar (sa Cameos od kraljice Elizabete Prve i Shakespeare) Shadow of Night je savršen pratilac ovog ljeta. Potrebno je da pročitate Discovery of Witches prvo -Lucky! Read It: Idealno za neke ozbiljne čitanje odmor kao normalan život će teško dobiti na način čitanja ove knjige. Također preporučuje Rebecca Cox:.. "Bio sam progutati cijele strane A Discovery of Witches i čekati da sazna šta bi Diana i Matthew otkriti u prošlosti je bilo nepodnošljivo, ali vrijedilo je Baš kao što je očaravajući kao dio jedne od trilogije, ja sam opet troši njihov svet, susreta i zaljubljuje u novim likovima kao Diana učinio i okretanje stranice kao munja da prate nevolje naše junakinje Istorija ljubitelja, romantičari i vampira ljubitelje podjednako:. Trebate ovu knjigu u svojim život. "

Shadow Of Night je od 10. Jul 2012

Srcoliki Bruise Tanya Byrne Buy It Here Recommended by Rebecca Cox o čemu se radi: Emily Kol je najozloglašeniji zatvorenik psihijatrijske jedinice Archway mladih prestupnika Institucije i to je njen dnevnik. Znamo da je Emily je bio zatvoren nakon čin nasilne osvete protiv Julije, koji je izbola svog oca (u Londonu najstrašnije gangster), ali ne znamo o čemu se radi i ona. Pratite Emily dnevnik dok je otkriva priču o svom životu, od nje je teško djetinjstvo, kroz ljubavni trokut s arch enemy, u delu koji ju je doveo u kojoj je sada. Zašto smo Loved It: Punchy, hvatanje i potpuno neodoljiv, ovo iz prvog lica nalog koji crpi iz otvaranja stava i pljuje te nakon rollercoaster vožnja kroz tamne um problematične mlade djevojke. To nije sve mrak, Byrne je psihološki triler je stvarna i ponekad smiješno: ćete brzo postati prilogu 'Crazy Kol i njen dovitljivosti. Čita u jednom dugotrajnog sedenja i da se pripreme za ovaj intrigantna priča ostavili u obliku srca masnicu na vaš život. Read It: u autobusu, u vozu, u kadi (i ne spusti)

Delirium Lauren Oliver Buy It Here Recommended by Rebecca Cox o čemu se radi: Lena Haloway raduje danu kada će ona izgubiti sposobnost da voli. Otkriveno je da je ljubav je zarazna bolest, a naučnici su otkrili lijek. Vlada traži da svi građani budu zaštićeni od ljubavi u dobi od osamnaest godina, i kao Lena datum postupak nazire, ništa ne može uzeti oči off privlačenje siguran, predvidiv, i dezinfikovati život. Ali, kada joj je uredno nacrtana put prelazi da od neočvrsnutom, slobodnog duha mladić, potrebno je skretanje u nezamislivo. Lena se suočava sa zastrašujućim izbor, a šanse za slobodu nikada nije znala da postoje. Zašto We loved it: Kada pronađete stvarno dobra knjiga sve je to dugotrajan, preuzimajući svoj život. Možete postati pustinjak, otimanje minuta gdje god možete da uključite dodatnu nekoliko strana. Ova opsesija je sličan tih prvih opojnih mjeseci pada u ljubavi. Naša junakinja Lena se suočava sa životom bez ljubavi, ali ne brinite - lijek čini sve sigurniji, bez ljubavi ima manje kriminala, više kontrole, više sigurnosti. Ideja da je ljubav bolest i može se leči je potpuno nadahnuta: možete odmah početi raspravu da li bi se odlučili da ako bi mogao živjeti bez ljubavi - nema više Heartbreak (gore), koji žive u blagom zombi-Fied stanje bezosjećajan (određeno Loša strana). Lauren Oliver je divnu knjigu su me odmah očarala: ovo je besramno romantično, dirljiv pogled na ljubav i društvo u kojem živimo Ako ste se zapitali zašto vam smeta da se zaljubiš u prvom redu:. Čitati ovu knjigu. Ti ćeš biti loveaholic još jednom. Read It: ako ste nedavno zaljubili. Ili je slomljeno srce.