Britanija žali kako Selasi napušta Veliku Britansku bake | BA.rickylefilm.com
Šminka

Britanija žali kako Selasi napušta Veliku Britansku bake

Britanija žali kako Selasi napušta Veliku Britansku bake

Britanije u žalosti kao Selasi ostavlja Bake Off

The Great British Bake Off izgubio vjerovatno najpopularnijih takmičara serije kao Selasi napustio izbor, poraženi od 36 fondan fantazije.

Jedina stvar na program s više hladnoće od svog frižideri i zamrzivači, Selasi plovio kroz niz naoružan divljenja širinu znanja i potpuno neprestana stav u lice slučajnih recepata i nikada nije opleteni ranije.

Iako je Trump je dao loše ime za reality TV zvezdica kandiduju ja bih ipak podržati Selasi ako je odlučio da se kandiduje za PM #GBBO

- Richard Osman (@richardosman) 20. Oktobar 2016

Stigao je do polufinala, ali nakon što je nezgodno vrijeme u četvrtfinalu bilo je jasno da će to biti njegova prošle sedmice.

Peticija za Selasi & Val imaju svoju emisiju, gdje je samo jeza i ona pod-peče stvari jer "to je način na koji ona voli '#GBBO

- KT (@KatieDober) 19 Oktobar 2016

Ovo je zacementirao neki Underwhelming palmiers, a Savarin koji nije sasvim otpasti, a fondan fantazije koje su bile previše slatko i običan učiniti ništa drugo nego savršeno uklapaju u shop-kupio set od gospodina Kipling.

Selasi je cjevovod 😍 #gbbo pic.twitter.com/mpn05bLme4

- Lucy (@LucyMuckyKnees) 28. Sep 2016

Selasi ostavila utisak od trenutka njegovog uvodni video mu je pokazao penje skinuo motocikla i unzipping njegova koža otkriva besprijekoran grad dječak odijelo. Nokti Emoji mora biti adaptiran sa malo vodovodnih rozetama u njegovu čast - "Selasi cijevi" donosi Twitter zajednica ljudi svih bespomoćno zaljubljen u čovjeka u potpunu kontrolu svojih vrećica za ukrašavanje. Kao što je bilo.

.my tim jak 💪🏿! Mi ćemo se bore sutra ujutro 🍾🍾🍾🍾 💃🏿💃🏿💃🏿💃🏿💃🏿 pic.twitter.com/jHeDybH1a2

- Selasi Gbormittah (@selasigb) Oktobar 19, 2016

Ali dok gledaoci borio da se pomiri sa činjenicom konačni je trebalo da bude zona chill-free, Selasi je imao lijepu vrijeme njegov najnoviji Bake Off gledanje party - i Zaboga, glave će se danas i zasluženo boli tako.

Hvala ti za sve Selasi - i nadamo se da i Benjamina i dalje prijatelji IRL!

51 čudno hrane činjenice