Charlie Hunnam govori sinove anarhije, žene i njegovo telo | BA.rickylefilm.com
Šminka

Charlie Hunnam govori sinove anarhije, žene i njegovo telo

Charlie Hunnam govori sinove anarhije, žene i njegovo telo

Charlie Hunnam: Uvijek sam bio dobro prihvaćen od strane žena

Od šef biker banda nerado kraljevski, Charlie Hunnam se to radi svoj način, kao što Helen Whitaker otkriva

Jedna od posljednjih stvari zgodan, vezanje Charlie Hunnam piše u našem razgovoru je da je on uvijek "je dobro primljen od strane ženske publike". Bez šale.

Ali ja treba da ga staviti u kontekst: govorimo što izgleda da je igrao puno hiper-muških uloga - najpoznatiji Jackson Teller na smešno zarazna, ali bolesno nasilan, Sons Of Anarchy. Predstava je o kalifornijskom bajker bande koja pića, zavodi žene i off njihovi rivali sa zastrašujućim regularnosti, ako ne i veliku efikasnost (oni su ozbiljno strašna na zločin, uprkos tome što je njihov glavni izvor prihoda). "Naš ključnih demografskih na Sons Of Anarchy bilo pretežno žena," kaže on kad se sretnemo u Claridge u Londonu kako bi razgovarali o njegovu najnoviju ulogu u Guy Ritchie je King Arthur: Legend Of The Sword. "A King Arthur apeluje na test projekcijama mnogo više žena nego muškaraca - tako osećam da iako igram hiper-muških uloga, ja sam uvijek bio dobro primljen od strane ženske publike."

To * moć * ima neke veze sa tona seksi toples scena svake sezone, ili samo da Čarli uspeva da bude najkarizmatičnijih multi-istetovirano ubica na ekranu. Danas Charlie čini obavezuju sin-in-zakon, manje samosvjestan Son Of Anarchy. On je ozbiljan i mjereno u svojim odgovorima; umjereno Beardy u bijelu košulju, crne hlače i New Balance trenera. Kada je prelazi noge, pantalonama HEMS vozi do otkrivaju par 'jazzy' šarenih čarapa. Kao što on govori, on troši bespotrebno olovkom ili grickalice guma.

U ovoj verziji Arturovskoj legenda, Arthur je ukrali prvorodstvo kao naslednik Camelot tron ​​kada je ubijen njegov otac i njegov čarobnjak ujak, Vortigern (igrao sa očiglednim radošću Jude Law), grabi moć. Mladi Arthur je Spirited Away da živi anonimni život kao građanka u bordelu, učenje da se bore i energičnost - neka vrsta izbacivač-slash-varalica koji štiti žene koje su izgledala nakon njega. Ali onda povlači legendarni mač iz kamena i mora da se suoči sa njegovim sudbine ulozi kralja, i bore protiv zla ujak koji odbija da ustupi svoju moć.

To je tipično Guy Ritchie film, sa svim brze rezove u, jezik-u-obraz šale i brzo objašnjenja presjeci koji dolaze sa najpoznatijih projekata direktora - Lock, Stock..., Snatch, Sherlock Holmes. (Tu je i cameo David Beckham, ali u svim iskrenost, manje je rekao o tome, to bolje.) Artur i njegova banda su definitivno manje kraljevski nego u nekim inkarnacijama, s više psovanje i hvalisanje. "Definitivno neki Swagger", kaže Čarli. "Nismo zaziru od koje ga unlikeable na početku filma, ali nadamo se da počnete da ga vidi proći kroz njegov proces samo-istraživanja i shvatiti gdje je mnogo njegovih Svager dolazi. To je samo prikriva svoju percepciju njegove neadekvatnosti i demona, tako da počnu da se osjećaju za njega. "

Charlie je imao nekoliko demona svoje prevazići kada snimanje je počelo u Velikoj Britaniji samo dva mjeseca nakon što je završio sedmi - i konačna - sezone Sons Of Anarchy u LA-u. Naime: isterivanju Jax od njegovu psihu. "To je zapravo prilično emotivan za mene, živi i voli taj tip za osam godina, da ga konačno u krevet", kaže on sa žalosnim osmijehom. "Našao sam se vraćam postaviti mnogo. Znao sam da čuvari i za nekoliko dana, rekao je, "Oh, zaboravio sam nešto", pa bi me pustiti na setu, a ja bih samo šetam noću, jer sam želeo da budem u tom okruženju i otići kroz lični proces pozdrava. Nakon nekoliko noći nisam stvarno treba alibi da se u, a onda nakon nekog vremena samo sam rekao, "U redu, dovoljno, to se radi."

Dakle, Charlie se preselio, ali povremeno neko ipak conflates 37-godišnji Newcastle-rođeni glumac je sa hard-ass, teretana-izbrušena predsjednik motorista bande koja je igrao za sve ove godine. "Da," klima glavom on smrknuto, kada sam ga pitao da li je iko ikada pokušali da svađu s njim. "Upravo ste dobili da se izdignemo iznad toga i hoda. U mom kasnim tinejdžerskim i ranim dvadesetim godinama, naučila sam da se borim, jer sam bio u nekim situacijama nasilja da nije dobro otišao za mene. Jednom sam imao borbu sa pet momaka i dobio apsolutno razbijen u komadiće, pa sam razvio odlučnost da nikada više neće biti u toj situaciji. Ali, s tim [učenje da se bore], dolazi zdrav odnos sa svojim fizičkim stoji u općem tržištu, tako da ne osjećam kao da imam mnogo toga da dokaže. To je obično alkohol gorivo i možete reći ovi momci nisu likovi koji su ovo ozbiljno. To je tip koji izlazi u subotu uveče, ima nekoliko piva i želi baciti udarac. "

Imajući u vrh fizičkoj formi nije samo ostati Zen u lice boozed-up pub Chancer, iako. Nakon što je postavljen kući u LA-u, on priznaje da je on "otišao malo kalifornijska", kada je u pitanju zdravlje i fitness, i navodi vježba kao veliki oslobađanje od stresa u svom životu. "Ogromna naglasak je stavljen na ishrani i zdravom načinu života tamo", kaže on. "Nikada nisam proveo mnogo vremena i energije razmišljanje o ishrani i zdravlju kada sam bio na sjeveru Engleske", kaže on. (Iako ne brinite, Geordie čitaoci, on nije zaboravio ono što Pease puding je. Sama spominje postavlja se osmijeh.)

Prije tri i po godine, Charlie slavno izvukao igranja Christian Grey u franšize Pedeset nijansi zbog snimanja sukob sa Crimson Peak. U to vrijeme, on je opisao potrebe da se nakloniti kao "srceparajuće". Dva filma u, je imao je klizna vrata trenutak o onome što je moglo biti? "Iskreno, nikada nisam stvarno mislim o tome", kaže on.
"Mislim da je proces potrebe da stalno donose odluke karijeru stvarno zastrašujuće i anksioznost izaziva, tako da se trudim da budu vrlo studirao i specifični u procesu radi. Onda kada su napravljeni, trudim se da ne gubimo vrijeme u potrazi natrag. "On ne treba. Charlie je sasvim dobro.

Naša 100 Sexiest Men 2017