Daniel Radcliffe filmovi i život nakon Hari Potera | BA.rickylefilm.com
Šminka

Daniel Radcliffe filmovi i život nakon Hari Potera

Daniel Radcliffe filmovi i život nakon Hari Potera

Daniel Radcliffe: Life After Harry

Samo ćemo staviti ga tamo: Obožavamo Daniel Radcliffe.

Ne samo da je na pola 'najlepših celeb koje smo ikada sreli' glamura tima lista, nakon našeg razgovora 2012 Twitter sa Danom, ali nismo mogli da ne primetim, on je izrastao u prilično sjajan glumac, previše.

Doduše, kad smo počeli gledao Potter filmova, nismo bili sigurni da Radcliffe će to biti jedan od najvećih glumaca svoje generacije. Ali nemojmo zaboraviti da je djelovao zajedno sa imenima kao što su Alan Rickman, Richard Griffiths, Robbie Coltrane i Michael Gambon. Kao i da je imao 12 godina kada smo počeli gledanje (/ sudeći) njega.

Ali, pošto ljubi svoju Potter dana zbogom, Radcliffe je preuzela niz izazovnih uloga, koje se pojavljuju na sceni, na malim ekranima, a na nekoliko velikih ekrana Slika koje su nam pokazali i drugu stranu Daniel.

Pogledajte naš INTERVJU SA Čovjek godine DANIEL RADCLIFFE ispod:

Bićemo ga vidim u akciji na velikom ekranu kasnije ove godine u Kill Your Darlings, koja je postigla pristojan recenzije nakon preview projekcije na filmskom festivalu Sundance. Daniel igra Allen Ginsberg, američki pjesnik i jedan od vodećih figura Beat generacije. Mi očito se radujem performanse Radcliffe, ali djeluje na stranu, kroz film, postavljen u 40-im, Radcliffe dobiva da nose kostime ovako. Dovoljan razlog da ga gledaju, zar ne?

Ali, ako ne možete čekati tako dugo da ga vidi, on je na pozornici ponovo u Noel Coward pozorištu u junu i julu za kratkoročno The Cripple Billy. Gledamo unaprijed sluh njegov irski naglasak.

Ako nam rekli ste da je g Radcliffe je jedna od najljepših poznatih koji smo ikada naišli nije dovoljno da vas ubedi da ga voli, pročitajte na, dragi prijatelji.

Da li ste videli njegov nastup u video Slow kluba početnike? Da, on je nema. Ali, on je fantastičan.

On je snimio film tako strašno, naš online urednik nije mogao sjediti kroz više od pet minuta za to. (Istinita priča).

Dokaz da on ne uzima sebe previše ozbiljno: Daniel pojavljuje u Ricky Gervais 'sjajan Dodaci.

Oh, i ako želite da vidite jednu od Daniel je ranijih radova, ali Potter nije tvoja stvar provjeri December Boys. On to pristojan Aussie naglaskom.