Decembar 2018. Izdanje lepote | BA.rickylefilm.com
Šminka

Decembar 2018. Izdanje lepote

Decembar 2018. Izdanje lepote

U novom broju GLAMOUR Is Out Now!

Evo poseban pregled onoga što je unutra

Claire Danes na svoju karijeru, Carrie,
a to krik u lice

Od My So Called Life, Homeland - preko Romeo + Juliet - poklopac zvijezda, Claire Danes, bio je jedan od naših omiljenih junakinje na ekranu za više od 20 godina. I pogodi šta? Ona je kao kul, pametna, i zabavna kao što smo se nadali. Volimo kada se to dogodi.

Vaša stranka spremna za ormar, sortirano

Od 28 € high-street suknju koja će zaslepiti na večeru ili na plesnom podiju, da je trend pidžama morate probati (veruj mi, to je ozbiljno sexy) - imamo sve inspiraciju vam je potrebno za vaš party sezonu izgled.

Ti si prikovan kostim, sada se zabavlja prekrasna

Želite li saznati kako da snježnih padavina efekt nokte? Limitirano izdanje highlighter koji će vam dati savršen jagodice? Kako bi bilo najbolje ljepotu barovima širom zemlje za neke last-minute prije partija za nokte? Pa, imamo sve to u našem Ultimate Party Handbook.

Natalie Dormer: Od Westeros u Hollywood

Ovog mjeseca, Game of Thrones glumica čini skok u dobroj vjeri hit filmska zvijezda, pridruživši The Hunger Games franšize u Sjaj Dio 1. Popričali smo s njom da razgovara J-Law i brije kosu - i stisnuti u igri 'Snog, Marry Izbegavajte?', previše.

#BanRevengePorn

To nije samo događa poznate ličnosti, ili nekoliko nesretnih djevojke u vijestima, slučajevi 'osvete porn' - gdje Privatne fotografije su postavljene na internetu za svakoga da vidi - su u porastu. Uz najavu da 'osveta porn' će uskoro biti zabranjen u skladu sa novim zakonima kojima smo razgovarali sa ženama koje su već bili žrtve toga mučno trenda.

Glamur vodič za
nezaustavljiv povjerenje

'Vjerujte u sebe' je lakše reći nego učiniti - 92% britanske žene kažu da imaju samopoštovanje objesiti-up - ali uz pomoć GLAMOUR-ov tim stručnjaka, mi ćemo vam pokazati kako da osvoji sumnja u sebe, promijenite svoj govor tijela, i sredite svoje samo-razgovor. Vrijeme je da uključite svoje samopouzdanje režima na 'Max'.

20% popusta na H & M

Smatram da je rani božićni poklon od nas. Da biste dobili vaučer, pokupiti prosinačkom izdanju GLAMOUR danas.