Ekskluzivni intervju sa Adamom Pruchniewiczom XXIV Londona | BA.rickylefilm.com
Šminka

Ekskluzivni intervju sa Adamom Pruchniewiczom XXIV Londona

Ekskluzivni intervju sa Adamom Pruchniewiczom XXIV Londona

Dizajner Luxe For Less

To može biti teško naći neobičnim podzemnim marke ovih dana - s obzirom na svaki high street izgleda isto - ali umjesto da očajnički preko globalizacije mode, glave do XXIVlondon.co.uk da pronađem / požudu nakon / kupiti u razvoju dizajnerskih brendova koji nisu dostupan masovno.

Mladi nezavisni dizajner butik XXIV Londonu, koju je osnovao Adam Pruchniewicz, igra domaćin niz nove talente - Natalie Encarnita, Liquorish, Ključ i Wignut itd - i njegov uspjeh dokazuje da je tržište za urbane grunge je živ i potrošnje.

Stylefinder govori da Adam, čovjek koji stoji iza virtualnog butik vrata, i čuje njegov Fash. Tale:

Koji trenutni komada iz svoj dućan vas uzbuđuju najviše?

Bez rukava neto plete po drugi 7. Dan. Oni dolaze u krem ​​i crne i savršeni su za predstojeću sezonu. Možete ih samo baciti preko prsluk, ili čista vrha, za savršen 90s glam-grunge izgled, ili s nekim šik prilagođene pantalone za više moderan izgled.

Šta ti je na jesen listu za kupovinu?

Capes! Rtova su sjajno samo baciti preko bilo koje odijelo kako su dani zahladi. Kože i kožuh jakne sa toplim, krzneni ovratnici su odlični istrošenih slojevite, ili jednostavno preko običan t-shirt s ravno nogu traperice.

Ono što čini dobar outfit sjajno?

Naravno, fit i oblik haljine su važni, ali ako osoba nosi odijelo prija onda će izgledati odlično previše.

Bilo koji trendovi mrziš?

Nisam previše oduševljen devojaka koje su nosile 'dečko' Jean; Mislim da bi trebalo ostati na dečka.

Kako pronaći u nastajanju dizajnera?

Mi oglašavati na našoj web stranici za nove dizajnere da nam pokaže svoje kolekcije, oni ili da nam e-mail neke fotografije ili zakažite da dođe u naš studio da nam pokažu što rade, mi volimo da vidimo šta oni rade. Ako mislimo svojim dizajnom uklapaju u našu stranicu i da su unutar naše cjenovnom rangu (Trudimo se da sve ispod 200 €) mi ćemo biti u kontaktu.

Koji su počeci butik?

U početku vam je potreban barem jedan veliki etiketu da proda. Počeo sam u svjetski poznati Camden Market samo prodaje jedan od naših dizajnera kolekcije na vikend i butik rastao od tamo. Upoznali smo nove dizajnere i preporučeno druge strane drugih butika. Sada smo se isključivo prodaje online, kao što vidimo online na malo kao budućnost, a manje na glavnoj ulici.

Www.xxivlondon.co.uk