Garden festival Eden | BA.rickylefilm.com
Šminka

Garden festival Eden

Garden festival Eden

Garden Festival of Eden

Plaži ili festival? Kladimo se da je to pitanje na usnama GLAMOUR čitač dolaze ljeta vrijeme. Pitam se ne više, kao što je iduće godine jedini odmor ćete morati kombinira dva lijepo.

The Garden Festival, postavite u Hrvatskoj idiličnom (bili smo tamo, stvarno je) Petrčane, čini Ibiza izgledaju kao vikend Butlins. Proteže se preko dvije sedmice sa naglašava vikendom. Knjiga ulaznice za bilo koji vikend ili cijeli stvar. U teeny otok Petrčane je na obali, omeđen meki pijesak i kristalno Jadransko more. Festival područje je iznenađujuće mali, što znači da se ne izgubite nakon previše pina coladas, ali vi upoznate regularnom stranka publici. Većina ih je iz Velike Britanije, ali zaboraviti Chav-fantastično, England-mahanje zastavama louts; publike ovdje je cool, hip i prijateljski, da ne govorimo o hrvatskom mještanima koji će vas dočekati raširenih ruku. The 'Beach Terrace "je pod platforma okružena kolosalnu ozvučenje i zvučnike možete plesati na vrhu, gledajući preko okeana kao sunce zalazi i zvijezde izaći. DJ-spin svoju magiju u slame kolibi s pogledom na platformu igra miks ohlađene plesa i deep house. Bezvremenski duša staze i klasični brojeve stare skool su bačena u previše od poput Doma Chung, Horse Meat Disco, Itchy Soul i Rob Da Bank (od Bestival slavu). GLAMOUR zamišlja to je ono što Ibiza je prije oko 20 godina - mali gužve, netaknutim plažama i bez droge.

Glavna bina je mjesto gdje ćete uhvatiti živu muziku. Skliznuo smo Gladijator sandale off da se pridruže plesu publici u mini-bazen, gledanje pila saksofoni, bongosi i žive pjevači. Mr Scruff je imao publiku skakanje, trese i moli za još kad je pod naslovom.

GLAMOUR ostao u majku svih hotela, izvanredne 4 * Hotel Diadora, koji se nalazi na samoj plaži i stanovanja tri bazena, teretanu, bar i spa. Svi obroci su uključeni i hrana je kao uzbudljiv kao što je ukusna; kroasane, voće i SRJ-up za doručak, svježi plodovi mora i artičokama salata za ručak i roštilja uz plažu za večeru. Sobe sadrže flat-screen TV, kupatila i balkona, a hotel je 20 minuta hoda do samog festivala. Datum je postavljen za 2011. Godinu, tako da za rezervaciju!

SVE ŠTO TREBA DA ZNATE

The Garden Festival 2011: 06-13 juli. Thegardenfestival.eu

Letovi: Zadar je najbliži aerodrom, a 20Minute vožnje do Petrčane. Provjeriti letove na Ryanair.com ili croatiaairlines.com/en

Hotel Diadora: Sobe početi od 219 € za dvokrevetnu sobu, falkensteiner.com/en/hotel/diadora

Turističke informacije: Odlazak Turistička zajednica Hrvatske za lokalne informacije, croatia.hr

Fotograf: robertemmett.co.uk