Gledajte Adele Parodije - zdravo | BA.rickylefilm.com
Šminka

Gledajte Adele Parodije - zdravo

Gledajte Adele Parodije - zdravo

Je li ova dva-godišnjak je upravo dobio na Adele dojmovi?

Svi su uzimajući njihov Adele na. A mi ne može ga voli više. A sada, dva-godišnji Bexlee Marie možda upravo osvojio čitav prokleti konkurencije. Ako je bilo jedan.

Od Adele objavio debi staze, Hello, od novog albuma, 25, svi pokušavaju svoje ruke na mimicing je pjevačica. Ali malo Bexlee Marie izvedba osvojio nas gotovo. Dva-godišnji pantomimičari i imitira Adele na takav sladak način da će se osećati sve toplo i fuzzy unutra. Pazi ovdje:

Ako to nije bilo dovoljno adele za jedan dan, mi smo izvukli sve najbolje Adele parodije sa interneta u jednom mjesto za vaš užitak gledanja.

Miss Piggy je to uradio, David Attenborough pokušao, Ellen DeGeneres je imao pokretu, pa čak Adele sebe ste je obukao kao. Dobro, Adele.

Uživajte!

Miss Piggy.

Miss Piggy i Kermit odglumljeni Adele Pozdrav sa Sterling predstava iz oba.

SNL zahvalnosti.

Saturday Night Live pogled na Adele je došao u obliku urnebesnu zahvalnosti skicu. Skicu počinje kao obiteljski okupiti oko stolom na Dan zahvalnosti. Kao razgovori idu nizbrdo, uz rasističke stavove od tetka i transfobične komentara od Deda, čini se da postoji samo jedna stvar koja može spasiti zahvalnosti. Kao što je Adele Dobro igra porodice dolaze zajedno pjevati. Kao što je to ide na performanse porodice postaju sve više i više animirani: prvo, tata porodice pokazuje svoju Adele manikir pred Matthew McConaughey sike plavuša Adele periku. Kasnije u skici, porodica nađu u vetrovit Forrest (slično kao iu Adele Hello video), a kasnije u kultni Phonebox.

David Attenborough.

Evo Sir David Attenborough pripovijeda Adele 's Halo video. Obećavamo vam, vi ćete se oduševiti. Legenda posjetio je Radio 1 da pronađe Greg James, i nekako su ga uvukao u pripovedajući Hello. Najbolji bit je kada kaže, "hashtag. Flip telefon"

Ellen DeGeneres.

Predictibly, urnebesnu Ellen DeGeneres je imao u pokretu.

Čak Adele se pretvara da je Adele.

Za nju BBC poseban, Adele i Graham Norton igrali vrhunski podvala na nju najveći ljubitelji odlaskom pod maskom Jenny, miran i mekan obrazovanje dadilja. Prije uzimanja fazi, Adele provodi vreme sa svim ostalim lažni Adeles i ismijava svoje manire, pa čak se pretvara da se osjećaju loše sa tremu. Uz sve ostale djevojke gledanje, Jenny (aka Adele) daje joj uživo audiciju Make You Feel My Love, i njen pokrivač je odmah vazduh.

James Corden i Billy Eichner.

Za Noć vještica, James Corden i Billy Eichner parodirao Zdravo. Njih dvojica su inpiration od bolne spoznaje da smo stari da prevari ili liječiti. To je urnebesno. Istinski.

Ken Jeong i Rob Rigl.

Rob Riggle i Ken Jeong promijenjen poznati Adele tekstovi za igru ​​verisons da pričaju svoje osjećaj o NFL. Oni pjevaju o svom gubitničke timova i rascist imena. I navodno, čak i NFL komentatori uživali.

Adele By Numbers: 25 činjenica koje trebate znati