Ideje o šminkanju za vjenčanje 2018: 12 traže neveste koje su daleko od običnog | BA.rickylefilm.com
Šminka

Ideje o šminkanju za vjenčanje 2018: 12 traže neveste koje su daleko od običnog

Ideje o šminkanju za vjenčanje 2018: 12 traže neveste koje su daleko od običnog

12 netradicionalnih vjenčanje šminka traži nevjeste koji su žestoke AF

Jer niko ne želi da bude bež na dan njihovog vjenčanja.

Dan vjenčanja šminka može biti minsko polje: to je lako da idu u vodu, rizično ne nose dovoljno, i "jako" izgled može brzo izgledati izlazio.

Crvena usne se gleda kao na faux pax i neutralnim tonovima su omiljeno opciju. Uzbudljivo.

Najčešći i ispravan savjet je da vi. A ako "ti" je sh * t t glitter? Go for it!

Imamo najbolje izgled za mladenke koje žele da izbace pravilnik i tražiti žestoke AF na njihovom veliki dan.

Ready, Set, sjaj

Idi punu boginja (to je tvoj dan vjenčanja, zašto ne?) Sa 24-karatnim zlatnim sjajem. Počnite sa bronzanim bazu, a zatim Strobe, vrhunac, i Strobe još malo.

Festival

Ako idete za cipele-off, cvijeće-u-svoj-kosa vrsta vibracije, zašto ne uzeti temu u lice? Počnite sa svježim bazu i ide noša sa laticama.

50-Siren

Držati veliki srednjeg prsta do svakoga ko kaže da ne možete nositi crvenu usne na dan vjenčanja. Ako je vaša stvar iz dana u dan, ti bi samo osjećati goli bez njega.

Jedva tamo

Za one koji su dovoljno hrabri (ili dovoljno sreće biti u mogućnosti) da se praktično čine slobodno, ovo je najlepše izgleda. I tu je nula rizik od vašeg maskara trčanje.

Millennial pink

Rocking tisućljetni roze temu na svoj dan je siguran vatra način da se poveća te Insta-sviđa. Lupati u trendu, ali ne toliko lud da ćete biti povijeno u nekoliko godina.

Glitterbomb

A full izgled sirena-ide-na-Coachella najbolje čuvaju na kamp, ​​ali ako Bling je tvoja stvar - prihvati to! Probajte Crystal Crown ili Glittered usne, samo nastavite ostatak izgled zategnut da ne bi izgledao kao disko kugle. Osim, naravno, želite da izgleda kao disko kugla - mi smo tu za to!

Gotika

Tamna i dramatična šminka protiv ženstvenost vjenčanicu možete pogledati ubica (na dobar način, obvs). Ići na oštre linije i uglađen kosa za upravljanje i jasno zombi-mlada teritorija.

Modern Grunge

Ako je ideja o cvjetnim traka za glavu i amaterski okrenuo bunting čini da usta, taj izraz može biti za vas: zabrljano oči, jet-crna Kohl i šok ruža za usne. Badass mlada prolazi.

Galactic Goddess

Želim da pazi ovog sveta na dan vjenčanja? (Nažalost, nismo mogli odoljeti). Pokušajte kosmički inspirisana obrasce i Stardust nijanse - dramatičan i hipnotički pogled.

Modern Indian

Upravni podalje od više-često se krilati brod i rubin usne, pokušajte metalik nijanse i rosnim koži da pokupi akcente iz vaše odabrane outfit i kosa komada.

Disko

Savršen za večernji vjenčanje, idemo punom Donna Summer sa shimmer ljubičastim i blistavim zelje. A glava u nekim plavim sjaj. Možda natucanje ružičaste sija. To je vaša stranka, a vi ćete zablistati ako želite.

60-ih godina

Isproban i testiran, srna očiju i nude usana. Tim sa shift haljinu i suptilne košnica punih ljuljanje 60-Vibe.