Izletište za vikendi pregledaju senku | BA.rickylefilm.com
Šminka

Izletište za vikendi pregledaju senku

Izletište za vikendi pregledaju senku

Hotel Review: senf Cottage, Norfolk

GLAMOUR otputovao u Norfolk, saznati gdje smo bili.

Senf Pot Cottage živi do svoje ime kao istinski idiličnom, razglednice dostojan vikend bijeg. Smješten na parceli od veličanstvene Felbrigg Hall - A National Trust lokaciji sa odličnim ako-zidovi-mogao-talk skandalozna povijest - ulazi u svoju, navijanje pogon drvoredom osjeća kao gaženje u Romcom Holiday. To je selu Richard Curtis filmova, stvari američkih turista snova.

NAŠE TOP 5:

  1. Sama kućica je kao udoban i kao zagrijavanje kao neko mogao nadati. Po dolasku, grijanje je već na, otvorenoj vatri opskrbljena pun potpalu, čaj i mlijeko ostavio spreman za upotrebu i svježe cvijeće predstavio na stolu. Bilo je čak i pisanu karticu nam govori da imaju veliki boravak. To je kao da je zagrlila od kuće. Dvije spavaće sobe (spava četiri) su utešno intimni, ali ne i pokus.
  2. Master soba heksagon obliku odiše karakter i gruzijski šarm, dok je dnevni boravak je savršen za miran večeri u pije crno vino i luka uz vatru poput Withnail i I. Ako okruženje nije tako lijepa, posjetitelji nikada neće izlaziti.
  3. Ali to je dobro isplati prkoseći hladnom vremenu za šetnju oko razloga - mi smo ostali u to vrijeme kada je jesen ispunjava zimi, kada crvene i narandžaste lišće formiraju tepih pod nogama i noći zvezde dolaze rano. To je i vrijeme kada krema čajeva osjeća prikladno.
  4. Lokalna grad Cromer je 10-ak minuta vožnje, u kojoj je pristanište proteže do mora i arkade punctuate obale. Jedite na No.1 Cromer za panoramski pogled na more i odličan svježe ribe - probajte rakova, Cromer specijalnost.
  5. The Red Lion pub, visoko pozicioniran na rivi je iznenađujuće živahan staromodan mjesto za uživanje nekoliko pića, a iako nije bilo Zakona Jude iz Holiday tipa viđenja, prijateljski, lokalni ribar i taksisti su imali veliku chat i zarazni entuzijazam za svoj rodni grad.

Za svakoga tko želi miran, opušten vikend daleko od stvarnosti prije haos Božića silazi, senf Pot Cottage je slika-savršen način da dok su van jesenje sati.

Rezervirati senf Pot Vikendica posjetu Nationaltrustholidays.org.