Lesego Legobane se vraća protiv Lame Douchebags Mean Meme | BA.rickylefilm.com
Šminka

Lesego Legobane se vraća protiv Lame Douchebags Mean Meme

Lesego Legobane se vraća protiv Lame Douchebags Mean Meme

Plus-size Instagram zvijezda claps leđima srednje meme kreten a

Ovaj idiot got served

Tijelo pozitivnosti bloger Lesego Legobane, zvani @ThickLeeyonce, isporučio epski Takedown pokušaja Muškarac da pretvori njenu sliku u loše meme više na Twitteru - i internet poludeo.

Leyton Mokgerepi pokušao spin na "nasuprot" meme i to stvarno nije dobro ide, ne samo zato što je stvarno neugodan i propuštenih ključna tačka zapravo biti smiješno.

Djevojke koje volim vs Girls koji me voleo pic.twitter.com/3TDfKVs7bo

- Leyton Mokgerepi (@imleyton) 19. Septembar 2017

Mokgerepi tweet bila je široko rasprostranjena, ali je ubrzo otkrio da to nije bilo tako smiješno jer je mislio da je - ili zaista, na sve.

[Twitter id = "910256831750135809"]

Sa takvim stavom, slika od djevojke koja ga je zapravo sviđa. Pic.twitter.com/0WAae35hZz

- Patricia "biti saveznik kao Agent Ross" Gabe (@Autistikids) 20 Sep 2017

Ljudi uskoro pustiti Mokgerepi imati. Ali najbolji reakcija bila tek dolazi. On je u odnosu na mršave žene do plus-size ženu; osim što žena saznala i pusti ga da ga na briljantno casual način.

Ne volim vas https://t.co/91TJ5xypV8

- masti l Yonce (@ThickLeeyonce) 19. Septembar 2017

U samo četiri reči, Legobane ugasiti da originalni tweet - i to je zajednički waaaaay više od Mokgerepi je sad-dupe original meme.

Djevojka Ciljevi 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 pic.twitter.com/NsT0v9Lkme

- Leyton Mokgerepi (@imleyton) 19. Septembar 2017

Na kraju, Mokgerepi izdao ulizivati ​​tweet izvinjenje, dijeleći sliku Legobane da je ranije najavljeno, ovaj put nazivajući ga "devojka ciljeva".

To ga nije sprečilo retweeting užasnom stvari o njoj kasnije ipak, tako moglo da se kaže da je naučio ništa iz cijele ove situacije.

Na dan kada sam se zaljubila u mene, je dan kad sam prestao biti kivni na manje žena, i počeo da slavi sve oblike tijela ❤️ pic.twitter.com/rJtOgm11Ct

- masti l Yonce (@ThickLeeyonce) 22. Septembar 2017

Legobane iako - ona je samo zauzet živi svoj najbolji život, dijeljenje tijelo pozitivne priče i davanje savjeta za žene koje su doživjele istu vrstu napada. Ti idi @ThickLeeyonce!

Pročitajte i izliječiti djevojčicu jer je svijet zlostavljali nas dovoljno dugo! I ne samo debele žene, svi mi koji ne ispunjavaju smiješno standarde ljepote https://t.co/nPO8eATSFw

- masti l Yonce (@ThickLeeyonce) 21. Septembar 2017

A evo i još 36 super žena kako bi vaš dan bolje

26 feministkinja citati iz žene koje razbijaju