Lil Chris je umro u 24: zvezda Rock School umrla - poznate ličnosti odaju priznanje | BA.rickylefilm.com
Šminka

Lil Chris je umro u 24: zvezda Rock School umrla - poznate ličnosti odaju priznanje

Lil Chris je umro u 24: zvezda Rock School umrla - poznate ličnosti odaju priznanje

Rock škole Lil 'Chris samoubistvo potvrđeno

Lil Chris "je smrt nastupila vješanjem, što je istraga nije čuo.

Pjevač, pravim imenom Chris Hardman, pronađen je mrtav u Lowestoft 23. Marta, u dobi od 24. Njegova porodica je potvrdio da mu je koje se bave pitanjima mentalnog zdravlja i depresije.

Punu ročište u njegove smrti odgođeno je do 28. Jula. Istraga čuo da Hardman je pronašao njegov prijatelj u jednoj kući u svom rodnom gradu, Lowestoft.

Sahrana za pevač, koji je slavu na Rock School Channel 4-a, održana je ranije ovog mjeseca u Norfolku. Prijatelji i porodica kasnije pušteni baloni u svoju omiljenu boju zelene na Claremont Pier u Lowestoft.

IZVOR: BBC

Dana 24. Marta 2015. Godine, napisali smo.

Donosimo vam tužnu vijest da Rock škole Lil 'Chris - pravo ime Chris Hardman - preminuo u dobi od 24, prema izvještajima.

Pjevač i tekstopisac, glumac i TV lice prvi je slavu na 15 kada se pojavio u Rock School. Kao i hit Channel 4 emisije, mlada zvezda također glumio u Loserville i napravio TV nastupa na Never Mind The Buzzcocks, Dani kuća i Najslabija karika.

No uzrok smrti je otkrivena, ali njegova porodica i prijatelji su postavljanje odavanje počasti mlade zvezde, pozivajući ga da "srećom".

Loserville direktor, Elliot Davis, rekao WhatsOnStage: "On je bio super talentirani momak, tako prirodno nadaren.

"Samo je nešto što je narod vidio i to ga je katapultirala u ranim slavu, što je možda uzrokovalo probleme."

Chris patila sa depresijom, a prošle godine spomenulo bolest u dva odvojena tweetova.

U jednom tweet, on je napisao: "Nadam se da ću jednog dana stvoriti izlaz iz depresije, to ne znači uzimanje svoj život The Cure.".

U drugom, on je rekao: "Depresija je bezveze Učenje kako primjetiti to može spasiti život i svoju osjećaje ponekad Uzmite vremena da to shvate, za sve..."

Njegov prijatelj Lloyd, koji je snimio jedan sa, ranije danas zajednički post, pišući: "Ne mogu vjerovati da ovo radim i ja potpuno devastiran.

"Počivaj u miru Brother Bear. Volim te parenje. Chris Hardman Aka Lil 'Chris."

Priznanja su počeli stižu Chris.

McBusted Harry Judd je napisao: "Šokiran i tužan da čuju vijest o Lil 'Chris On nas je podržao nekog vremena i bio je malo zvijezda i super momak #RIPChris..."

Tom Mann X Factor Boyband Stereo Kicks, koji ga je pratio na njegovim Lil Chris-tmas Tour, je odao počast, opisujući ga kao "Class Act", i dodaje: ". Nadam se da ćete naći sreću"

I Caroline Flack, koji je radio s njim na Sam & Mark TMI petak, rekao je: "O, moj Bože Lil Chris je bio redovan gost na TMI Uvijek uvijek takav ljubazan divan momak To je tako tužno....."

Naše misli izlaze na Lil 'Chris' obitelji i prijateljima.