Moschino X H i M: šta da očekujete od kolekcije Dizajner kolaboracija | BA.rickylefilm.com
Šminka

Moschino X H i M: šta da očekujete od kolekcije Dizajner kolaboracija

Moschino X H i M: šta da očekujete od kolekcije Dizajner kolaboracija

Pet stvari koje možemo očekivati ​​od Moschino X H & M kolekcije

Hoće li ovo biti najzabavniji suradnji u povijesti high street brenda?

Četrnaest godina nakon njihovog prvog dizajner suradnji, high street krepak H & M najavili su da će ovogodišnji željno očekivani lansiranje biti s legendarnim luksuzna italijanska modna kuća Moschino.

Pod nazivom "Moschino [TV] H & M ', kolekcija je najavljeno za ovaj vikend preko Instagrama live poziv između Gigi Hadid i njen prijatelj - i Moschino kreativni direktor - Jeremy Scott, koji su oboje obučeni u sneak peek izgleda iz kolekcije.

Ali ono što još možemo očekivati ​​od pada? Mi smo izabrali pet stvari smo najviše raduju.

1. Otisci

Ako prvi pogled - i čitav Scott arhiva Moschino - su povodimo, onda smo predviđaju i nada za čitav niz emblazonment. Mislim crtića, mislim grafita i mislim da lažni-zlatne lance u izobilju.

2. COLOR

Slično tome, Jeremy Scott je oko kao bez straha odvažnog kombo boje kao on je avangarda ispis. U razgovoru za H & M važnosti boja tokom vremena u svijetu gdje je raspoloženje je prilično tamna, Scott je rekao: "Želim da bude jarko svjetlo usred toliko mraka, ljudi treba mi trenutak, odmor od njega. "

"Ako ja mogu dati ljudima malo bijeg sa modom, čak i ako je to na trenutak kada je neko Kretanje kroz Instagram, ja ću ga uzeti. To je ono što želim dati."

3. Smisao za humor

Dizajner poznat po uzimajući sebe i svoje dizajne ništa ozbiljno, Scott nikada nije bojao bode zabave na sebe u svom dizajnu. "Za ljubitelje ovog brenda, treba osjećati kao mali najvećih hitova," Scott insistirao ", ali obećavam da će i dalje biti novi, i dalje osjećati svježe, čak i kao što smo i neke treptaja, neke naznake iz prošlosti."

4. Kulturnim referencama

Arhiva Jeremy Scott je Moschino uključuje nekoliko komada teško i besramno-inspirisan poput Barbie, McDonald i Bugs Bunny, a ne očekujemo njegov H & M kolekcije za zaziru od takvih nostalgičnog referenci.

"Mislim da je to puno ljepote u prošlosti, a tu je i nešto vrlo romantično o tome", rekao je Scott. "Volim da koriste da se u odjeću. Ne radi se samo o trendovima ili određenom deset godina. Radi se o uspomenama."

5. CIJENA

Vjerojatno u rasponu od oko 25 € -300 €, komadi će pružiti pristupačne cijene točka za ljubitelje Moschino koji su vjerojatno da će pasti prema gore od 500 € za torbu.

Je Moschino x H & M Kolekcija će biti dostupna online i in-store od 8. Novembra.