Najbolje banje u Velikoj Britaniji | BA.rickylefilm.com
Šminka

Najbolje banje u Velikoj Britaniji

Najbolje banje u Velikoj Britaniji

Najbolji banje u Velikoj Britaniji za vrhunski odmor i relaksaciju

Aaaaand relax!

Ima li nešto bolje u životu nego klizi u paperjast bijelu haljinu i papuče i prepustite ozbiljan maženje sjednice? Nismo mislili tako.

To je razlog zašto smo pažljivo odabrali najbolje banje u Velikoj Britaniji koji će vam ponuditi da odmor i opuštanje žudite daleko od vreve svakodnevnog života.

Bez obzira da li je proveo vikend sa devojkama ili žele da se povuku u udoban utočište i potrajati nekoliko dana za sebe, imamo ga pokriti iz Škotske sve do Devon. Hajde, ti to zaslužuješ.

The Spa at Four Seasons Hotel London na Park Lane
Vibe: Dizajniran da bude najsjajnijim Urban Spa u Velikoj Britaniji (bez Biggy, tada), prostor ima pogled od 360 stepeni u odnosu na krošnje i povijesne Londonu cityscape. Fancy. Ako volite luksuz u životu, vi ćete biti u pravu kod kuće.
Dolaze sa: Neko želiš da zna, bilo da je to vaš partner, šef ili najbolji prijatelj te izneveriti i potrebno je da bi se do.
Tretman heroj: To mora biti masažu, zahvaljujući tome, ubica na more. Ime nešto više blaženi od gledanja na svijet stotina metara ispod. Mi ćemo čekati.
Vi ćete ostaviti osjećaj: Na vrhu svijeta, doslovno.

St Pancras Spa, Renaissance London Hotel, Euston Road, Kings Cross, London, NW1 2AR.
Vibracije: A raskošan, podzemna utočište sa saunom, parnom soba, spa i Victorian popločan kupke, ovo je jedan super luxe progoni.
Dolaze sa: Vaša druga polovica.
Hero tretman: Putovanje u Indoneziju. Blagi glave do pete piling mirisnim ekstrakt papaje koji osvježava kožu i sprema se za Balinese masažu. A topljenje balzam sa Tamunu Nut Oil, preuzet iz jedne od svetih stabala vrta i poznat zarastaju iritaciju kože i nesavršenosti je u kombinaciji s drugim kože hrani matica ulja.
Ćete ostaviti osjećaj. Kao Balinese princeza. Tj prokleto ugađa.

Chewton Glen Hotel and Spa, Christchurch Rd, New Milton BH25 6QS
Vibe: Tropical Rainforest ispunjava Spa Sanctuary
Dođite s. Chewton Glen je Treehouse Suites stati do 8 osoba, što ga čini savršenim grupa spa bijeg - da li je to sa svojim prijateljima ili za obiteljsku prigodu. Skriveno u osnovi glavne hotela, staklo eksterijer od glave do pete se pruža panoramski pogled na šumu okruženju, kojima možete uživati dok istovremeno uživaju bilo koje od svojih spa tretmani na svom 'treestep'.
Hero tretman: New Forest protoka. Ovaj ekskluzivni Treehouse tretman vuče na energiju okolnih šuma pomoću lavande da oslobodi fizičkog i mentalnog stresa. Ideal.
Ćete ostavljajući feeling.Not samo zen, ali i jedno sa prirodom, kao da ste spa'd u okruženju amazonskoj prašumi.

Pennyhill Park, London Rd, Bagshot GU19 5EU
Vibe: Downton Abbey ispunjava šik kuća bijeg
Dođite s. Od savremenih nokat bar do osam zatvoreni ili otvoreni bazen, spa dodjeljivanje nagrađenog odaje vibracije savršen za djevojke noć u.
Hero tretman: Diamond Rose Body Ritual. Diamond su djevojke najbolji prijatelj, pa zašto ne dijele dijamant iskustvo sa svojim najboljim djevojka. Ovaj tretman piling oslobađa tijelo od stresa i zaglađuje kožu, ostavljajući je 's diskretnim velom Diamond Dust ". Beyonce, koja je?
Ćete ostaviti osjećaj. Dovoljno svježe da preuzme noći bilo djevojčica se.

Štali, Carnaby Street, London
Vibe: Sakriven off jednom od najprometnijih ulica u Londonu, to Narnia poput dragulja će vas odvesti iz betonske džungle u tajnu spa utočište.
Dolaze s. Da li ste imali dug dan rade u gradu ili ste upravo bili na mega šoping, upuštati u neki "ja" vremena i uživati u ovom Heavenly Spa sami. Self ljubav je u srcu svih ljepota, na kraju krajeva.
Hero tretman: Deep Tissue Massage - Ovaj sat vremena masaže će osloboditi bilo napetosti grad možda sebi na vas.
Ćete ostaviti osjećaj. Ste dali svoj um tijelo i dušu zasluženo ljubavi i pažnje.

Calcot Manor, Tetbury GL8 8YJ
Vibe: Ugodna, mirna i potpuno osami - par okolnih lavande obložene osnovi.
Dolaze sa.: Ovaj intimni još luksuzni spa je savršen za jedan-na-jedan majke i kćeri priključna vremena.
Hero tretman: Rose lica - Svi tretmani u Calcot koristiti uvijek sanjive Aromaterapija Associates proizvoda. A ako to nije dovoljno primamljivo, ozloglašeni Rose lica i pojačava blistav ten kroz 'specijalista boda aromaterapije pritisak i masaža "Da molim te!
Ćete ostaviti osjećaj. Mirna, prikupljaju i bliže majci prirodi nego ikada.

Thai Square Spa, 25 Northumberland Avenue, London WC2N 5AP
Vibe: Sakriven ispod vreve turističkom Londonu, ovo je najbolji povlačenje grad ima za ponuditi. To je ekspanzivna, sjajna i ozbiljno miran.
Dolaze s. Niko! Treba mi malo prekida rada između dva sastanka? A u subotu uveče jeza ili samo jedan dan 'daleko od svega toga?', To je gdje je u (i to će postati vaš najbolji čuvana tajna skrovište u godinama koje dolaze).
Heroj tretman: The Himalayan Ritual masaža. Ovaj izuzetno opuštajuća masaža se izvodi u spa Himalayan Slana soba (da, super hiljadugodišnje!). Himalayan soli se nalaze duboko u rijekama i dolinama Himalaja planine i već dugo poznat po njihovu svestranost, čistoće i ljekovita svojstva. U Velikoj Britaniji wellness scene polako dodirom u njihove ovlasti i ovaj tretman će vam pomoći da žeti nagrade so u izobilju.
Ćete ostaviti osjećaj. Kao da ste uzeli sedmodnevni odmor u Bali. Ali, stvarno, nikada nećete želite da ostavite. Namaste.