Najbolji obučeni parovi 2018: Blake Lively i Ryan Reynolds | BA.rickylefilm.com
Šminka

Najbolji obučeni parovi 2018: Blake Lively i Ryan Reynolds

Najbolji obučeni parovi 2018: Blake Lively i Ryan Reynolds

Najbolje odjevenih Parovi 2016 Rezultati: Koji poznati par na vrhu listu?

Ove godine je video neke epske crvenom tepihu trenutke iz poznatih parova - ali koji je učinio dovoljno da postane vaš najbolji Dressed Par 2016. Godine?

Od zapanjujućih Met Gala trenutaka da stilski šetnje ulicom, ovi parovi nisu stavljanje nogu iz mjesta sa svojim stilom igre ove godine.

Gdje će perenially stilski Victoria i David Beckham ove godine? Će ih drugi poznati par poen na post?

Pogledajte rezultate ovde (i koji je pao i porastao u anketama).

Dok ste na to, da vidimo ko je proglašen za najbolji Dressed Žena i najbolji Dressed Man 2016.

10. Amal i George Clooney

Amal i George Clooney su definicija stila ciljeva, zbog čega su napravili svoj broj 10 mjesto. Oboje su slične po tome što preferiraju klasični, sofisticiran izgled, bilo da su na crvenom tepihu ili jahtu u Monaku.

9. Kim Kardashian i Kanye West

Nema se pretvara Kim i Kanye 's stil je za sve, ali moraš da ih vole za svoje modne pomera granice. Uzmu Met Gala traži primjer, gdje su oboje nosili odgovarajuće Bejeweled garderobu. Možete ih staviti broj 8 u listu.

8. Ellen DeGeneres i Portia de Rossi

Ellen DeGeneres i Portia de Rossi su još jedan poznati par koji imaju sličan osjećaj za stil. Oni odlučuju za opušteni izgled sa podizanjem dodirima za fancy događaja. Napravili su broj 8 mjesto.

7. Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham

Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham postavljen broj 7. Istina je da bi to dobro izgleda par izgleda dobro u bilo šta, ali je njihov neverovatan stil treba napomenuti.

6. Beyonce i Jay-Z

Moć nekoliko stoljeća Beyonce i Jay-Z očarati u bilo dodjeli nagrada ili crveni tepih događaj oni RSVP sa svojim oštrim izgledom. To je vjerojatno zato su rangirani na broju 6.

5. Victoria i David Beckham

Victoria i David Beckham na vrhu vaše najbolje odjevenih Par je prošle godine, ali oni i dalje čini pet najboljih za impresivnu stil. Pa oni imaju modni dizajner među njima.

4. Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea

Bilo da je to kraljevski angažmana ili imenovanja u inostranstvu, vojvoda i vojvotkinja su uvijek vodeći računa da traže tip top za ovu priliku. Oni su postavili broj 4 na listi.

3. Rachel Weisz i Daniel Craig

Uz par iskusnih glumaca ovako, kladim se da imaju svoje crvene stil tepih dole. I WOW oni. Rachel Weisz i Daniel Craig je broj 3.

2. FKA grančice i Robert Pattinson

FKA grančice i Robert Pattinson i zauzela visoko u njihovim Best Dressed liste, tako da ne čudi da je kao par su naleteli na mjesto broj 2.

1. Blake Lively i Ryan Reynolds

Drum roll molim vas. Vaše najbolje obučenih Par je Blake Lively i Ryan Reynolds! Možete reći ovaj par su tako u sync, i to pokazuje kroz njihov stil. Sa mješavinom oštrih odijela Ryan, i dah princeza haljine iz Blake, ova dva su Vaš zasluženi pobjednici.