Najnovija izdanja za novembar | BA.rickylefilm.com
Šminka

Najnovija izdanja za novembar

Najnovija izdanja za novembar

GLAMOUR komentara: Najnovija knjiga izdanja za novembar

Uzeti pauzu od svog romana sa mjesec dana najbolji non-fiction

Nedovršeni posao: Žene Muškarci Rad
porodicu Anne-Marie Slaughter

Slaughter bio je najveći Bijela kuća službenik dok žongliranje zahtjevima svog posla i porodice njenog preplavljen. Njena knjiga gleda praktična rješenja za žene koje traže ravnopravnost na radnom mjestu i veću ravnotežu rada / života. Važan dodatak feminističke rasprave.

Istina Neil Strauss

Prije deset godina, Rolling Stone hack Strauss je napisao čudovište-hit The Game, o svom vremenu sa ljigavi LA umjetnik zajednice pick-up. Sada je njegov pilića su došli kući zakuvao kao on se pita da li je on zaista sposoban monogamije. Kriza srednjih godina u formi knjige, ali to je fascinantan uvid u moguće-možda seksualni ovisnik um.

Početna gori Dan
Marshall

Marshall - samoproglašena "razmaženi kreten" - je u ranim dvadesetim godinama, kada je njegov otac s dijagnozom bolesti motornih neurona i povratak raka njegove majke. On je nevoljko parkovi njegova stranka-boy stil života useliti u svoje podrum - zajedno sa svojim četiri braće i sestara - da se brine za njih. Pročitajte ovo sada pred Miles Teller-u glavnoj ulozi filma stigne.

Novac, pica, Respect The Fat
Jevrejin

Kontroverzni komičar Insta-zvijezda sa gotovo 6m sljedbenika (to je više nego Barack Obama), Josh Ostrovski prvi put otišao virusne sa video od njega nastave beskućnika spin klase na njujorškom Citibikes. Sada dolazi autobiografije, koja je glupo, nepristojan, djetinjasto - i potpuno urnebesna. Kupite ga za tinejdžerske brata, sami pročitati (nećemo nikome reći).

M Vlak Patti Smith

Kultni punk pesnika Just Kids je nagrađivani i duboko upečatljive memoara rasta Patti na slavu u 1970. New York. Ova nova knjiga, koja donosi priču do današnjih dana, više scattershot. Travel, književnosti, glazbe, majčinstvo, gubitak njenog muža, a Smith blizanac opsesija - kafića i The Killing - su svi ovdje.

Wildflower Drew Barrymore

Samo Dru mogao napisati svoj prvi memoarima na tenderu dobi od 14 - ona je već bila poznata po eona do tada, nakon što je glumio u ET u dobi od samo šest. Sada 40, ona objavljuje autobiografiju broj dva, što odražava na tamnoj strani odrastanja u Holivudu, svoju karijeru i majčinstvo. Ona obećava da će biti "emocionalne, duhovit i dobrodošlice". Ne bismo očekivali ništa manje.

Istine, poluistine i Little White
Lies Nick Frost

Na razmak i Hot Fuzz zvijezda stvarno ide tamo u svojim memoarima: ovo nije sredstvo za umirenje, duh napisan autobiografiju. On je iskren o svom djetinjstvu pogođeni alkoholizma, njegova uzimanja droga, a njegova bromanse (i reda) sa komedija partnerom Simon Pegg. Čudno je, naravno, ali tamnija nego što biste očekivali.