Nova pogodnost Gold Rush Blush pregled | BA.rickylefilm.com
Šminka

Nova pogodnost Gold Rush Blush pregled

Nova pogodnost Gold Rush Blush pregled

Pokušali smo najnoviji rumenilo Benefit i mislimo da smo udario zlato

Goldie gledam obraze

PROIZVODA:
Gold Rush rumenilo, 25 €, Benefit

Hype:
Ko nije imao Benefit rumenilo ili bronzer u nekom obliku ili formi? Benetint? Maslačak? (Još uvek neuporedivo) Hula? Ovo je novi ponudom u kutiji, prah različite: a rumenilo / highlighter hibrid. Mirisnih previše, jer zašto da ne?

Recenzent:
Jennifer George, slobodni Beauty Urednik

BEAUTY BIO:
Ja se lud uzbuđeni zbog lansiranja novih proizvoda, ali iz dana u dan kao nisko-ključ izgled, i pokušajte Bold trendovi za glupo selfije kod kuće. Imam velika usta - i doslovno i figurativno - i izgledati kao klaun u crveni ruž. Borba pronaći 10/10, maskara je stvarno.

ŠTA Obično tražite u FLASHING GLOSS:
Nisam udata za prah, vrhnje ili tečnost formule, ali su provesti većinu svog vremena sa tečnim nedavno. U blendability od njih je magija. Imajući to u vidu, ja bronze četkom. Slobodno. Boja mudar Ja obično idu za bricky-roze ili nešto malo tan, koji odgovara mom tonu kože bolje nego brights.

KORIST Gold Rush PREGLED:
Najnoviji kutiji-rumenilo (četka uključen) lansiranje iz Benefit je "bogat zlatno-nektar 'Blush prožet' delikatna, zlatne mrlje na suptilan, sofisticiran sjaj '. Pakovanje - slatka kao i uvijek - inspirisan je zlato rudari Divljeg zapada. Yee-haa!

Zlatne mrlje plaši me malo. Ima ih mnogo. Zabrinut sam da će to biti Fenty 'Trophy Wife' situaciju, koja izgleda mega na neke ljude, ali je malo previše masna zlato za mene. Ali, to je, kao što je obećao, suptilan. Nastavlja se tako suptilno u činjenici da se prijavim tri puta da se izgradi do dobrog zajapureno pogledati (moram maslinovo zategnuta koža). Nekada sam prste izgraditi ga malo, što je ojačalo boja.

Boja je vrlo toplo i ne previše roze, ili naranče, ili crvene boje. Rekao bih da je to više svetlo cigle. Zlato mrlje čine ga svijetao, a ne svjetlucave, tako da svjetlo može se odbijaju od moje obraze.

PRESUDE:
U hladu je slična moja omiljena sjajnija proizvod, Cloud Boja, u 'Suton', ali suptilan verziju prah. Plus sa malo dodao shimmer. Ja bih rekao da je to dobar izbor ako želite nagovještaj rumenila, i nagovještaj isticanje, ali ništa ekstremno. Ja sam u to.