Očistite svoju garderobu - vaše savršene zimske čizme su ovdje zahvaljujući Clarks-u | BA.rickylefilm.com
Šminka

Očistite svoju garderobu - vaše savršene zimske čizme su ovdje zahvaljujući Clarks-u

Očistite svoju garderobu - vaše savršene zimske čizme su ovdje zahvaljujući Clarks-u

Očistiti svoj ormar - savršen zimske čizme su ovdje

Potraga je gotova.

Charlotte de Carle @charlottedecarle

Kada je u pitanju cipele, što više to bolje kažemo. Mi smo svi o radu nove trendove i pokušava To stilova ove sezone, ali postoje trenuci kada želiš klasičnom stilu; izgled koji nadilazi trendove i uvijek izgleda dobro - pogled možete osloniti.

Srećom, tu Clarks dolazi u. Brend cipela postoji već gotovo dva stoljeća, postaje klasičan etiketu koja je poznata po dizajnu kvalitete, bez kompromisa po pitanju stila. I Clarks su ga odveli u potpuno novi nivo sa svoje najnovije kolekcije: ući u trag čizme.

Slijeva Charlotte de Carle @charlottedecarle, Tess Ward @Tess Ward, Silvia Garcia Bartabac @bartabacmode

Miješanje suvremenom stilu, s udobnost, praktičan dizajn i najkvalitetnijih materijala i izrade, Trace čizme su svoju novu garderobu klasike. Mislim antilop i jabuka-preplanule kože koji je dizajniran da se bolje s godinama, koji kalup da odgovara nosi i da su dovoljno jaka da izdrži redovne habanje - i veruj mi, bićete žele nositi ove čizme sve vreme.

Nemojte nas vjeruju? Pa, Clarks odlučili da stave svoje čizme na test zadužuje grupa od najtoplijih uticajni - uključujući Charlotte de Carle, Tess Ward, Silvia García i više - da se Trace čizme na krajnji putovanje na Whitepod odmaralište u švicarskim Alpama. Ne samo da su čizme super udobna i praktična, svestrani stilova je radio savršeno s individualnim izgledom svakog influencer a. Da ih vidimo u akciji - i dobiti neke velike stajling tips - pogledajte putovanje ovdje:

Uz petu, čipke-up i ravne stilova, tu je Trace boot tako da odgovaraju bilo koji izgled, bez obzira da li ste u potrazi za stil stola do pića ili nešto za vikend šetnje sa prijateljima. Ozbiljno, oni će raditi za svaku priliku, posebno sada zima se kotrlja u. Praktična obuće nikada nije izgledala tako dobro.

Pogledajte punu kolekciju trag čizme clarks.co.uk