Ostani u slavnoj Airbnb | BA.rickylefilm.com
Šminka

Ostani u slavnoj Airbnb

Ostani u slavnoj Airbnb

6 ozbiljno neverovatno Airbnbs Poznati su boravili u

Beach Villas, privatne vinske podrume i vile 18. Stoljeća? Ovuda.

Ako ste u potrazi za Ultimate odmor inspiracija (da je januar, ko ne?), Onda ne gledati dalje.

Ovo su neki od najvažnijih uma puše vile, vile i kabine naših omiljenih Poznati su boravili u. I svi su dostupni na Airbnb. Dok oni ne mogu biti privatni otoci ili hotela sa pet zvjezdica, oni će i dalje postaviti nazad prilično peni. U redu, više kao 500.000 penija.

Nemaju rezervne pet hiljada za boravak (ili u slučaju Mariah je, skoro deset 😱)? Da, isto. Ali, to je zabavno maštaju (i biti malo radoznala), zar ne? Nasladjuj ove loše momke.

Beyoncé / Justin Bieber

Ako je dovoljno dobar za Biebs i Bey, to je dovoljno dobro za nas. Ona je ostala na ovom Los Altos Hill vilu u Kaliforniji tokom vikenda koji je nastupio na Super Bowl, a on je ostao ovdje u martu svrsi World Tour.
Trošak: 8254 € po noći.
Uključuje: Pet spavaća soba apartmana, beskonačnost bazen, spa centar, vanjski požara pit i fitness centar.

Aaron Paul

Predstavljamo zime kabine vilu bijeg iz snova. Aaron Paul od Breaking Bad slavu ostao u ovom Park City Mountain Resort, Utah, u maju jelen njegovog brata učiniti.
Trošak: 7800 € po noći.
Uključuje: Šest spavaća soba apartmana, gurmanski kuhinja, privatni vinski podrum, bazen i vruće kadica.

Aaron Paul

Samo pogledajte taj dnevni boravak!

Emma Stone

Imate li par hiljada slobodno? Da li kao Emma Stone učinio i boravak u ovom oceanfront vili u Honoluluu, na Havajima. Nije poznato kada je zvezda ostao ovdje, ali neverovatno vila u istom gradu gdje je sniman dijelovima 2015 rom-com Aloha, glumi Stone, Bradley Cooper i Rachel McAdams.
Trošak: 3302 € po noći.
Uključuje: bazen i spa centar, privatna kazališta, pristup plaži i gurmanske kuhinje.

Emma Stone

Uključuje i taj pogled.

Mariah Carey

Uzimajući kući nagradu za sjajnih Airbnb smo ikada vidjeli, Mariah Carey (ko još?) Je ostao u ovom 18. Stoljeću talijansku vilu u aprilu tokom snimanja njenog E! doku-serije.
Trošak: 9119 € po noći.
Uključuje: 8 sobe, prekrasan pogled na jezero Como, velikim kompleksom, 11 fontana, bazen terasa, zatvoreni teretanu i zvonik (casual).

Mariah Carey

Mariah Carey

Olivia Palermo

Ikada stil Maven, Palermo je ostao u ovom savremenom luci kući u Hamptonu, New York, tokom letovanja prošle godine.
Trošak: 908 € po noći.
Uključuje: četiri spavaće sobe, 3 i pol kupke (nismo sasvim sigurni što to znači, ali budimo realni, to će biti neverovatno), ogromna natkrivena paluba s bazenom.

Olivia Palermo

* Kupi tiket *

Kourtney Kardashian

Najstariji Kardashian sestra i njena porodica boravili u ovom vode ispred kompleksa u Nantucket, ostrvce Cape Cod, Massachusetts, u julu. Putovanje je bilo za proslavu svoje kćeri Penelope rođendan.
Trošak: 5471 € po noći.
Uključuje: Četverosobni glavne kuće i dvije spavaće sobe Guest Cottage, jednosobni bazena, kino, igraonica za djecu, veliki bazen, hidromasažnu kadu i privatnu plažu.

Kourtney Kardashian