Ovaj jednostavni vodič za šminkanje čini Virusni | BA.rickylefilm.com
Šminka

Ovaj jednostavni vodič za šminkanje čini Virusni

Ovaj jednostavni vodič za šminkanje čini Virusni

Ovaj šminkera je lako cut gužvanja tutorial će virusne

Za šminkera Mei Pang, smanjiti nabora šminke oko očiju je kao pravo prolaza za šminkera na Instagram. "Svaki MUA na platformi izgleda da ima barem jedan rez nabor na njihovu hranu," pro Kanada-based iza virusni izgleda ovako doslovnom smoky pogled oka govori Allure. "Rad u sastavu industriji za više od tri godine, ja sam bio u mogućnosti da se bave više puta i saznajte što radi za mene i ono što je najbrži." I da se koristi ostatak interneta, ona je nedavno pokvario joj pet siguran koraka za svjetlucave cut nabora.

Njen mini Instagram tutorial je tako brzo i lako da se demistificira popularni, ali naizgled komplikovan izgled. Jer ona ima monolids, Pang fokusiran na izradi Instagram šminke oko očiju trend rad na njoj oblik oka i dodao veliki trik za stvaranje iluzije šire oči.

Pang je cut nabora lekcija počinje jednostavno: čiščenje mekane smeđe sjena kao Burnt Orange iz Anastasia Beverly Hills Soft Glam paleta sjenila za oči širom nabor, "gotovo dodiruje obrve", dodaje ona. Zatim, dodaje dublje nijansu smeđe desno ispod nje, bliže nabora. Rustikalno i Kipar Umber iz iste palete su joj go-tos.

Za tri koraka, rezanje pregiba počinje. Ako imate monolids kao Pang, stvoriti luk oblik iznad prirodnih nabora sa korektor ili MAC Pro Longwear Paint Pot u oker. Ovaj plasman je važan "jer daje iluziju većeg oka", kaže Pang. "Ja imam manje oči, tako da ih više primjetan, moram da varati, i rezanje pregiba viši mi daje priliku za to." Pang preporučuje korištenje sintetički, plosnati kist ili usne četkicom za ovaj korak slikati na najčišći, najoštrije rub. Nakon što utabamo svoj nabora, donesi proizvod dole na liniju trepavica za pola poklopac.

Kada su vaše nabora je smanjena, možete ispuniti u području ste blokirali sa korektor s nekim šljokicama. Pang brušenog na Milani Hypnotic svjetla očiju Toppers u Prismatic i sjaj. Na kraju, možete etch na krilatim eyeliner i ljepilo na lažne trepavice da završi cut nabora izgled i potpuno uroniti u ovom dijelu Instagrama zajednice ljepotu.

Pang je pun post ispod možete pogledati.

Evo naših favorita od najboljih sjenilo palete u gradu.

17 sjenilo palete smo balavi RN