Pesme nedelje: slušajte Justina Biebera, Little Mix i Miley Cyrus Nove pjesme | BA.rickylefilm.com
Šminka

Pesme nedelje: slušajte Justina Biebera, Little Mix i Miley Cyrus Nove pjesme

Pesme nedelje: slušajte Justina Biebera, Little Mix i Miley Cyrus Nove pjesme

Pjesme sedmice: Od Miley Cyrus i Justin Bieber na potpuno novi umjetnik smo opsjednuti.

To je dobar tjedan za svijet pop muzike 🎤

Petkom su super tako mnogo razloga - to je prihvatljivo da počne da pije vino u 16:00, svi su u velikom raspoloženju i što je najvažnije, dobili smo novu muziku.

Ovaj tjedan, mi smo razmaženi s ne jedan ili dva, ali četiri nova kobasice u igri ponavljanja sve vikenda zahvaljujući poput Justin Bieber, Miley Cyrus, Little Mix i novih izvođača, Taya.

Ovo je naš pick novih pjesama, ove sedmice.

1. Justin Bieber ft Bloodpop - Prijatelji

Uprkos otkazivanje ostatka svjetske turneje ranije ovog mjeseca i da nas drugi misleći da je krenuo za pauze, Biebs se vratio još jednom sa još jednim pitanjem. Ali ovaj put to nije "da li je prekasno sada reći žao".

Pjesmu, koja ima producent i tekstopisac Bloodpop koji je radio sa zvezdom na njegovom hit Nažalost, već je svima govori. Ne samo zato što je kao zarazna kao što biste očekivali, ali zato navijači su uvjereni da se radi o Selena Gomez. #shock

2. Miley Cyrus - mlađi Sada

Miley nam daje sve nostalgične Osjeća se sa svojim novim video za mlađe Sada. Pesma je drugi singl sa dugo očekivani novi album istog naslova i sve o razmišljajući o svojoj prošlosti. U video, ona pleše na 50s inspiriran američki čarapa hop, nastupa u lutkarsku predstavu i kanala njene unutrašnje Elvis sa kosom i make-up.

3. CNCO ft Little Mix - Reggaeton Lento Remix

[Twitter id = "897835481672691717"]

Omiljeni četvorka nacije su pratili u stopu Bieber i sarađivao sa latinoameričkim Boyband CNCO za remix njihovog Spanish staze, Reggaeton Lento. Može li biti sljedeći Despacito?

Slušajte ovdje

4. Taya ft Yxng Bane -. Kada Ur Sober

Možda niste samo još čuli Taya, ali Liverpool-rođen zvijezda je definitivno netko imati na svom radaru. Ne samo da je njen novi R & B inspirisan pesmom "Kad Ur Sober 'Ft. East-London reper Yxng Bane apsolutnu Banger ali ona je postavljen objaviti istoimeni EP 1. Septembra. Pogledajte ovaj prostor!

Raspoložen za neke Throwback tragove? Uzmimo put uspomena.

Album pokriva iz 00s 90-ih i 'koji će vas vratiti