Piers Morgan osporava lovca trofeje Aryanna Gourdin i njenog oca na Good Morning Britian | BA.rickylefilm.com
Šminka

Piers Morgan osporava lovca trofeje Aryanna Gourdin i njenog oca na Good Morning Britian

Piers Morgan osporava lovca trofeje Aryanna Gourdin i njenog oca na Good Morning Britian

Piers Morgan izaziva 12-godišnji trofej lovac na TV uživo

Pite Morgan izazvao 12-godišnji trofej lovac, Aryanna Gourdin, nakon što je obećao da nikada ne prestane da ubija divlje životinje i poziraju pored svojih mrtvih tijela.

Mladi američki serijski lovac otišao virusne na društvenim medijima nakon ponosno pozira za sliku na tijelo žirafe koju je ubio drugu, uzrokujući veliki zazor od ljubitelji životinja širom svijeta. Aryanna jutros pojavio na ITV Good Morning Britanije i suočio sa pečenje od Piers Morgan kao TV voditelj ispitivao svoje postupke.

Aryanna koji su se pojavili na doručak show sa svojim ocem, priznao je da je, iako ona osjeća kajanje za životinje je ona ubila, ona nema nameru da ikada prestati zbog svog uživanja. "Sviđa mi se lova, jer to je nešto što je bilo u mojoj porodici dugo vremena", rekla je ona. "A ja sam stvarno uživati ​​u ukusu mesa ubijamo".

Piers je izgledao užasnut komentare i mlade djevojke i stav njenog oca koji su podržavali svaku riječ, govorila je ona i, u pokušaju da joj shvatiti zašto je primanje bijesan reakcije javnosti, on je preokrenuo na nju i pitao kako je bi se osjećati ako netko ubio njenog ljubimca mačka.

"Šta? Kažeš jer sam loviti ne mogu da imam mačka?" ona je odgovorila na pitanje. Njen otac je i ogorčeni na pitanje kako je dodao: "To je trik pitanje Nikada nismo ubili ljubimac To je pogrdno pitanje i to spada u istu kategoriju kao i prijetnje smrću Mi nikada ne bi pomislio da ubije nekoga ljubimac!..! "

Aryanna i njena porodica primila prijetnje smrću od strane pripadnika javnosti prošle nedelje, nakon dijeljenje slika iz svojih obiteljski odmor u Južnoj Africi, gdje su i ona i njen otac hvalio niz divljih životinja su ubijen.

"Trudim se da ignoriše većina komentara dobijem, ali ja pročitao neke slučajno. Samo sam pokušati ne dozvoliti im da me", rekao je Aryanna, koji je u lovu od sedam godina. "To neće prestati da me lovi. Uvijek ću loviti. To je nešto što hiljade ljudi rade i nikada neće prestati."

Njen otac je potpuno složio sa šokantnom izjavom njegove kćeri, rekavši:.. "Ne reci nikome drugom kako da svoju djecu odgajaju Oni ​​ne razumiju očuvanje aspekt toga smo ponosni što lovci i mi nikada nećemo izviniti za kao lovac! "

Dobrotvorne Slavne: The Stars koji daju natrag