Pismo urednika Jo Elvina Septembarsko izdanje | BA.rickylefilm.com
Šminka

Pismo urednika Jo Elvina Septembarsko izdanje

Pismo urednika Jo Elvina Septembarsko izdanje

Jo Elvin: Upoznajte My New Stylist

Dobro došli na naše velike modne izdanje! I imate izbor čitanja GLAMOUR u originalnoj veličini torbicu ili kolekcionarska izdanje SuperSize. Naravno, mogli ste nas preuzeti na svoj tablet ili pametni telefon, previše. Koji god se odlučite, to je proslava svih stvari mode, s tim sve promjene uzbuđenje koje dolazi s gleda u budućnost za novu sezonu.

Kao i svi koji rade na GLAMOUR, stvarno sam opsjednuta odjeću. A oni od vas koji me pratite na Instagram će znati da moj svakodnevni izbori izazvati mnogo zapanjenost, zbunjenost i veselje u mojoj kući. Mnogi od vas mi reći da ćete uživati ​​u hashtag sam je krenuo, #clothesmyhusbandhates. Ono što možda ne znate je da je moj modni kritičar muž ima live-u partner u zločinu, moj deset-godišnja kćerka. Oni su kao dvostruki čin. "O moj Bože, tata, pričekajte dok ne vidite šta ona nosi, ona izgleda kao ludi CBBC voditelj" ili "Ako nosiš to, može tata da me u školu?" su tipični komentari. Visoko na listi vrijeđanje odjevnih predmeta je kombinezon. Ja ih volim, imam ih mnogo, ta dva mrzim ih.

Nakon još nemilosrdan sedmice uvrede ( "Mislio sam da si rekao da izgleda lijepo za važan sastanak danas?"), Nisam bacio rukavicu u lice moje rastuće stil bloger. "Evie, zašto ne odabrati ono što želite da nosim?" gore Potrčala, bacila u moj ormar i počeo izvući stvari ona želi ću nositi. Pristao sam da nosim ono što je izabrao. Moram priznati da sam imao neke vere. Ona je počela da se razvije interes u modi i vrlo posebno o onome što ona voli. Tako da sam mogao završiti otkriva potpuno novi stil za sebe kroz oči. Ili to može biti najduži, najmanje moderan tjedan u mom životu jer je puhara suknju sam nosila u 1985.

Ponedjeljak

Smejem se jer je ovo odijelo je ugodno funkcionalan. Ovo Topshop suknja je jedan od Evie je izabrano - to je obično stvar koju izvlači, kiša, grad ili sunce, i kaže mi da obučem. Razgovarao sam je iz sukobljenih crvene klompe je htela da nosi sa sobom. I to je prošle školske run 'Til rujna pa čak i ako ona bi me stavili u Teletubbies kostim, ja bih bio nasmijan tog dana.

Utorak

Evie je malo vrti u glavi za utorak. Nadam se da ću biti oprošteno zbog odbijanja nositi ovu haljinu (pravi 1960. Pronaći od mog prijatelja, berba kralj William Banks-Blejni) za rad. Zadnji put kad sam nosio je bilo na fancy koktel na Kleridžis. Ona se ne bi trebalo da bude ukaljana na Tube. Pristao sam da ga nositi za pic zato što je Evie je omiljena stvar koju posjeduju. Ali ja pozvao je da bi ga nekoliko zareza, idite malo opuštenija za naredni dan.

Srijeda

Glupo mi je, rekao sam 'casual'. Sviđa mi se Current / Elliott traperice. Volim svoje Vans. Brzi Gonzales tee? Ja ne znam ni kako, ni kada je stekao, ali nosim ga samo za čišćenje kupaonice. Opet, odbio sam da ga nosim. Bio sam zbog na doma Parlamenta za sastanak. Mislim, hajde!

Četvrtak

Danas smo ušli u zamahu to. Još jedna od Evie izabranici (i moja) je ovu haljinu iz Dawn O'Porter je Bob dometa. To se čak i zove Elvin - to je bukvalno napravio za mene (hvala, Dawn!). Ja bih inače nosim sa stanovima, ali Evie ne mislim da je dama obučena bez peta. Volim pete koliko narednih žena. Što znači i mrzim pete, posebno onaj koji sam imao na osam sati. Puno komplimenata, iako. Dobro urađeno, Evie.

Petak

O, Bože, više štikle. Ljevkasto dovoljno iako, ovi Valentinos su vrlo udobne. Ne mogu kriviti Evie ukus, oni su svojih omiljenih cipele od mina i ona ih je redovno pokušava na. Ona je samo veličine i pol iza mene. Ona misli da ove farmerke su užasne, pa je mislila da mi je bilo neprijatno uz mene stavljajući u njima. Žao nam je, Evie, volim ih! Dakle, to je vjerojatno moja omiljena outfit u tjednu.

Subota

Ona je bila odlučna da me u te klompe. Dakle, u pravom stilu GLAMOUR, ona je izgradila outfit iz temelja. To je sasvim u redu, to je tri stavke Stvarno mi se sviđa - Švedski Hasbeens cipele, Mango traperice i Preen vrhu. Verovatno ne bi bio toliko 'matchy-matchy'. Ali kako mogu odbiti to lice? A clip-klap u peta oko Sainsbury je.

Bilo je zabavno danas gdje nismo raspravljati. Previse. Ali mi je drago što sam se vratio u potpunosti zadužen za moje odijelo izbora. Nema šanse da dobijem recimo u ono što ona nosi više, tako da se čini fer. Bilo je zabavno danas gdje nismo raspravljati. Previse. Ali mi je drago što sam se vratio u potpunosti zadužen za moje odijelo izbora. Nema šanse da dobijem recimo u ono što ona nosi više, tako da se čini fer.

Uživajte u ovom velike modne pitanje!

Septembarskom izdanju GLAMOUR je availble za zemlje kupiti od četvrtka.

Preuzmite na iPad i iPhone

Dobiti 12 pitanja za 12 € + BESPLATNA iPad i iPhone izdanja!